نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود

تغییر موضع رئیس‌مجلس نمایندگان آمریکا درباره ترامپ

تغییر موضع رئیس‌مجلس نمایندگان آمریکا درباره ترامپ رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در اظهاراتی که به تازگی مطرح کرده، خود را حامی سرسخت دونالد ترامپ در جریان انتخابات سال 2024 آمریکا خواند و گفته است، یکی از متحدان نزدیک وی در این رقابت خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۲ - ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 15
کد خبر: ۲۱۳۷۲۱

به گزارش راهبرد معاصر. «مایک جانسون» رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در جدیدترین موضع گیری‌هایش در مورد رئیس جمهور سابق آمریکا، علنا از وی حمایت کرده و خود را یکی از حامیان ترامپ برای انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۴ معرفی کرده است.

 

به گزارش «اینسایدر»، اظهارت حمایتی جانسون از دونالد ترامپ در حالی مطرح می‌شود که وی پیشتر در جریان انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ آمریکا جز یکی از مخالفان سرسخت ترامپ بوده و در چندین پست فیس بوکی خود به صراحت از عدم صلاحیت اخلاقی ترامپ برای ورود به کاخ سفید نوشته بود.

 

او در جریان انتخابات مقدماتی جمهوری‌خواهان در سال ۲۰۱۶ از دونالد ترامپ انتقاد کرده و اظهار کرد: ترامپ از «شخصیت و صلاحیت اخلاقی لازم» برای رئیس‌جمهور شدن برخوردار نیست.

 

او اظهارات ضدترامپش را در جریان آن انتخابات بارها و بارها تکرار کرده و حتی در یکی از پست‌های صفحه فیس بوکش هم اینطور نوشت: نکته‌ای درباره دونالد ترامپ وجود دارد و آن این است که او فاقد شخصیت و صلاحیت اخلاقی لازمی است که برای ورود به کاخ سفید به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا به آن نیاز دارد».

 

با این حال اکنون وی به عنوان رئیس‌مجلس نمایندگان آمریکا از ترامپ حمایت کرده و در اظهاراتی جدید گفته است یکی از نزدیک‌ترین متحدان ترامپ در کنگره است.

 

جانسون در گفتگو با سی‌ان‌بی‌سی نیوز هم گفت: دوره اول ریاست جمهوری ترامپ فوق‌العاده بود و همانطور که می‌دانید در دو سال اول ریاست جمهوری وی ما بزرگ‌ترین ارقام اقتصادی در تاریخ جهان را به ارمغان آوردیم. چرا که سیاست‌های ترامپ جواب داد و اکنون من از همه نظر طرفدار وی هستم.

 

پیشتر هم جانسون در باب اظهارات پیشین خود در جریان رقابت‌های انتخاباتی سال ۲۰۱۶ در مورد ترامپ به تایمز گفته بود از این جهت بارها از ترامپ انتقاد کرده است زیرا فرصتی برای آشنایی با این رهبر آینده جهان آزاد نداشته است.

 

مایک جانسون همچنین مدعی شده است که دونالد ترامپ بلافاصله پس از ورودش به کاخ سفید نظر وی را به خود جلب کرده است. به گفته او، «از سال ۲۰۱۷، زمانی که شخصا او را شناختم، قدردان شخصیت و ویژگی‌های او شدم چرا که به نظر من این ویزگی‌ها وی را به یک رئیس‌جمهور بسیار خاص تبدیل می‌کرد»./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار