ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

امیرعبداللهیان با کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل دیدار کرد

امیرعبداللهیان با کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل دیدار کرد وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در ژنو حضور دارد امروز با کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل دیدار و درباره وضعیت غزه و ضرورت توقف جنایات صهیونیست‌ها به گفتگو پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۸ - ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 15
کد خبر: ۲۱۳۷۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین امیرعبداللهیان که در ژنو حضور دارد، امروز (چهارشنبه) ۲۴ آبان ماه با «فولکر تورک» کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل دیدار و درباره اوضاع جاری در غزه و نسل‌کشی مردم غزه توسط صهیونیست‌ها به گفتگو پرداخت.

رضا نجفی معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه، مرضیه افخم مدیرکل امور زنان و حقوق بشر و اسماعیل بقایی هامانه مشاور وزیر امور خارجه امیرعبداللهیان را در این سفر همراهی می‌کنند.

وزیر امور خارجه چندی پیش هم به «فولکر تورک» کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل نوشت و در این نامه خواستار اقدامات لازم برای توقف فوری حملات رژیم صهیونیستی به غزه و پاسخگو کردن حاکمان این رژیم به دلیل جنایت علیه بشریت و جنایت جنگی شد.

از سوی دیگر علی باقری معاون سیاسی وزیر امور خارجه نیز در سفری که به ژنو داشت، چهارشنبه دهم آبان ماه ضمن دیدار با کمیسر عالی حقوق بشر از وی خواست برای توقف فوری کشتار مردم بیگناه فلسطین و جلوگیری از نقض بیشتر حقوق بشر به غزه سفر کند.

پیش از این ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه در روز (سه‌شنبه) ۲۳ آبان ماه از این سفر خبر داد و اعلام کرد که حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه در استمرار تلاش‌های دیپلماتیک در ارتباط با مسأله فلسطین به ویژه پیگیری موضوع ارسال کمک‌های انساندوستانه برای مردم مظلوم غزه در سطوح بین‌المللی و نیز دیدار و گفتگو با برخی مسؤولان سازمان ملل متحد و صلیب سرخ جهانی، به ژنو سفر می‌کند.

امیرعبداللهیان از ایتدای عملیات طوفان الافصی و پس از آن جنابات صهیونیست‌ها در غزه در واکنش به این عملیات در راستای توقف این جنایات و رفع محاصره غزه رایزنی‌هایی را با برخی همتایان و مقامات تاثیرگذار داشت و در همین راستا نیز سفر‌هایی به منطقه داشت و به نیویورک هم رفت و در نشست مجمع عمومی سازمان ملل شرکت و سخنرانی کرد. / فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار