نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن

امیرعبداللهیان با کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل دیدار کرد

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در ژنو حضور دارد امروز با کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل دیدار و درباره وضعیت غزه و ضرورت توقف جنایات صهیونیست‌ها به گفتگو پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۸ - ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 15
کد خبر: ۲۱۳۷۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسین امیرعبداللهیان که در ژنو حضور دارد، امروز (چهارشنبه) ۲۴ آبان ماه با «فولکر تورک» کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل دیدار و درباره اوضاع جاری در غزه و نسل‌کشی مردم غزه توسط صهیونیست‌ها به گفتگو پرداخت.

رضا نجفی معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه، ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه، مرضیه افخم مدیرکل امور زنان و حقوق بشر و اسماعیل بقایی هامانه مشاور وزیر امور خارجه امیرعبداللهیان را در این سفر همراهی می‌کنند.

وزیر امور خارجه چندی پیش هم به «فولکر تورک» کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل نوشت و در این نامه خواستار اقدامات لازم برای توقف فوری حملات رژیم صهیونیستی به غزه و پاسخگو کردن حاکمان این رژیم به دلیل جنایت علیه بشریت و جنایت جنگی شد.

از سوی دیگر علی باقری معاون سیاسی وزیر امور خارجه نیز در سفری که به ژنو داشت، چهارشنبه دهم آبان ماه ضمن دیدار با کمیسر عالی حقوق بشر از وی خواست برای توقف فوری کشتار مردم بیگناه فلسطین و جلوگیری از نقض بیشتر حقوق بشر به غزه سفر کند.

پیش از این ناصر کنعانی سخنگوی وزارت امور خارجه در روز (سه‌شنبه) ۲۳ آبان ماه از این سفر خبر داد و اعلام کرد که حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه در استمرار تلاش‌های دیپلماتیک در ارتباط با مسأله فلسطین به ویژه پیگیری موضوع ارسال کمک‌های انساندوستانه برای مردم مظلوم غزه در سطوح بین‌المللی و نیز دیدار و گفتگو با برخی مسؤولان سازمان ملل متحد و صلیب سرخ جهانی، به ژنو سفر می‌کند.

امیرعبداللهیان از ایتدای عملیات طوفان الافصی و پس از آن جنابات صهیونیست‌ها در غزه در واکنش به این عملیات در راستای توقف این جنایات و رفع محاصره غزه رایزنی‌هایی را با برخی همتایان و مقامات تاثیرگذار داشت و در همین راستا نیز سفر‌هایی به منطقه داشت و به نیویورک هم رفت و در نشست مجمع عمومی سازمان ملل شرکت و سخنرانی کرد. / فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار