پایان مهلت ۴ روزه ثبت اعتراض داوطلبان نمایندگی مجلس-راهبرد معاصر
رئیس جمهور: مسئولان به وعده‌های خود در خدمت‌رسانی به زائران اربعین عمل کنند پیشنهاددیوان‌محاسبات درباره شفافیت منابع هدفمندی یارانه‌ها اطلاعیه جدید سپاه درباره عملیات شهادت هنیه گزارش نیویورک‌تایمز از ترور شهید هنیه دروغ است طحان نظیف: طرح حمایت از مالکیت صنعتی در شورای نگهبان تائید شد دو ابهام شورای نگهبان درباره لایحه عفاف و حجاب مخبر: صهیونیست‌ها سیلی خواهند خورد سردار جلالی: طرح‌های پاسخ سریع به تهدیدات زیستی تدوین شود گفت‌وگوی وزیر کشور عراق و سردار احمدی‌مقدم درباره آخرین اقدامات اربعینی ایران و عراق سخنان هنیه در دیدار با رهبر انقلاب: ۶۰ نفر از خانواده ما در غزه شهید شدند کدام مقامات خارجی امروز با پزشکیان دیدار کردند؟ بیانیه شورای نگهبان: جهان به زودی شاهد نابودی رژیم صهیونیستی خواهد بود واکنش علی لاریجانی به ترور هنیه جلیلی:‌ خون اسماعیل هنیه مهر پایانی بر عمر رژیم صهیونیستی است دولت برای شهادت «اسماعیل هنیه» ۳ روز عزای عمومی اعلام کرد

پایان مهلت ۴ روزه ثبت اعتراض داوطلبان نمایندگی مجلس

مهلت چهار روزه ثبت اعتراض برای داوطلبانی که صلاحیت آن‌ها احراز نشده است پایان یافت.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۷ - ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 15
کد خبر: ۲۱۳۸۱۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  امروز چهارمین و آخرین روز مهلت داوطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی برای ثبت اعتراضات بود که ساعت ١٨ پایان یافت.

پیش‌تر بر اساس کسب اطلاع خبرنگار ایرنا، تاکنون ۲ هزار داوطلب نمایندگی مجلس شورای اسلامی که صلاحیت آن‌ها تایید و احراز نشده، تا پایان سومین روز ثبت اعتراض اعلام شد که با مراجعه به سامانه برخط وزارت کشور اعتراضات خود را ثبت کرده‌اند.

به گزارش ایرنا، با پایان ثبت نام نهایی داوطلبان دوازدهمین دوره انتخابات در سوم آبان ماه امسال، بررسی صلاحیت‌های داوطلبان به مراجع پنج‌گانه ارسال شد و وزارت کشور و این پنج دستگاه شامل (وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه، سازمان ثبت احوال، فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی و قوه قضائیه) صلاحیت‌های داوطلبان را تا ۱۳ آبان بررسی کردند و با انجام استعلام‌ها این فرایند به اتمام رسید.

سپس نتایج استعلام‌ها از ١۵ آبان ماه به هیات‌های اجرایی مراکز فرمانداری‌های حوزه انتخابیه ابلاغ و در روز های ۱۹ و ۲۰ آبان به داوطلبان اعلام شد.

علت عمده‌ی عدم تایید یا احراز صلاحیت این دسته از داوطلبان نمایندگی، بند ۹ ماده ۳۱ قانون انتخابات درباره نحوه‌ی تایید پنج سال سابقه فعالیت اجرایی یا آموزشی داوطلبان نمایندگی مجلس، بوده است.

بر اساس بند ۹ این ماده، داوطلبان هنگام ثبت‌نام باید دارای گواهی معتبر و دارای تایید بالاترین مقام نهاد یا موسسات مربوطه مبنی بر داشتن حداقل پنج سال سابقه فعالیت اجرایی یا آموزشی یا پژوهشی یا قضائی در یک یا همه آن‌ها در بخش دولتی عمومی یا غیرعمومی که به آن تاکید شده، داشته باشند.

«محمدتقی شاهچراغی» رئیس ستاد انتخابات کشور پیش‌تر اعلام کرده بود که از میان ۲۴ هزار و ۹۸۲ نفر داوطلب دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، ۱۴ درصد عدم تایید و ۱۴ درصد هم عدم احراز شده‌اند.
بنابر گفته شاهچراغی، بعد از ارائه مدارک و ثبت اعتراض در مهلت چهار روزه، هیات‌های نظارت استانی با هماهنگی نظارت مرکزی موظف هستند در طول ۵۰ روز، به اعتراضات رسیدگی کنند ‌و پاسخ بدهند.

بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در هیات‌های اجرایی، در روز پنج‌شنبه ۱۸ آبان‌ماه پایان یافت و در روزهای ۱۹ و ۲۰ آبان نیز از سوی فرمانداری‌های مراکز حوزه‌های انتخابیه به داوطلبان ابلاغ شد و از ۲۱ آبان ماه تا امروز ۲۴ آبان، دواطلبانی که صلاحیت آن‌ها احراز و تایید نشده است، فرصت دارند اعتراض خود را ثبت کنند.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری جمعه ۱۱ اسفند برگزار می‌شود./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار