نویدکیا سرمربی سپاهان شد پیولی رسما از النصر اخراج شد کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود تاج: شنبه درباره تاریخ آغاز لیگ تصمیم گیری می‌شود/ قوانین نقل‌ و انتقالات تغییر می‌کند اولین خرید تراکتور از پرسپولیس آمد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران غذاهای مفید و مضر برای دندان درد را بشناسید پرسپولیس رسما قید گزینه استقلال را زد؛ زورمان نمی‌رسد و قیمت نجومی است! ساپینتو برای استقلالی شدن یک لژیونر شخصا وارد مذاکره شد پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ۳ جاسوس موساد در ارومیه به دار مجازات آویخته شدند + عکس

هشدار بارش رگباری باران و احتمال وقوع سیل در ۲۰ استان

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از آماده باش امدادگران این جمعیت در ۲۰ استان در پی اعلام هشدار سازمان هواشناسی و احتمال بارش شدید و رگباری باران و وزش شدید باد خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۶ - ۲۵ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 16
کد خبر: ۲۱۳۸۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ بابک محمودی، رئیس سازمان امداد و نجات با اشاره به هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی، گفت: طبق هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی احتمال بارش شدید و رگباری باران، وزش شدید باد، کاهش دما و بارش بارف در ارتفاعات کوهستانی در روز چهارشنبه در خوزستان، ایلام، نیمه غربی استان‌های کردستان و کرمانشاه، نیمه جنوبی استان‌های آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی، پنج‌شنبه در خوزستان، بوشهر، فارس، هرمزگان، کهگیلویه و بویراحمد، جمعه در آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، مازندران، غرب گلستان، غرب کردستان، هرمزگان، نیمه جنوبی کرمان، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، غرب و جنوب بوشهر پیش بینی شده است.

 

وی ادامه داد: براین‌اساس، با توجه به هشدار وقوع سیل و طوفان امدادگران جمعیت هلال‌احمر در ۲۰ استان کشور، در حالت آماده‌باش قرار گرفتند.

 

محمودی افزود: با توجه به هشدار هواشناسی، از هم‌وطنان درخواست می‌کنم که به هشدار‌های هواشناسی توجه کنند و قبل از تردد از وضعیت راه‌ها اطلاع حاصل کنند.

 

شماره ۱۱۲، ندای امداد، در صورت بروز حادثه، آماده کمک‌رسانی به هم‌وطنان است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار