تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند

مسکو: هر لحظه ممکن است روابط مسکو و واشنگتن قطع شود

مسکو: هر لحظه ممکن است روابط مسکو و واشنگتن قطع شود وزارت خارجه روسیه با تاکید بر آنکه روابط مسکو با واشنگتن هر لحظه در خطر قطع شدن است، اعلام کرد که شرط‌بندی آمریکا روی مهار چین و روسیه علت اصلی این بحران است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۸ - ۲۵ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 16
کد خبر: ۲۱۳۸۸۹

به گزاش راهبرد معاصر؛ وزارت خارجه روسیه در بیانیه‌ای به مناسبت نودمین سالگرد برقراری مجدد روابط بین مسکو و واشنگتن، اعلام کرد: «روابط بین روسیه و آمریکا به مو بند است که واشنگتن مقصر آن است». این وزارتخانه تمایل واشنگتن برای مهار جهانی مسکو و پکن را ریشه اصلی «شدیدترین بحران در روابط روسیه و آمریکا» دانست.

 

به گزارش خبرگزاری «تاس»، مسکو اعلام کرد: به دلیل سیاست گسترده روس‌هراسی، آن [روابط] هر لحظه در خطر قطع شدن قرار دارد. این انتخاب روسیه نیست، اما اقدامات بی‌پروا از سوی ایالات متحده که چرخ تشدید را می‌چرخاند از جمله وظیفۀ دکترین تحمیل شکست استراتژیک بر مسکو، خطر منجر شدن به پیامدهای فاجعه‌بار را دارد.

 

به گفته روسیه، «محافل سیاسی آمریکا ناامیدانه و احمقانه روی تغییر رژیم و دامن زدن به اختلافات داخلی در روسیه متمرکز هستند؛ پروژه‌ای که برای آن مبالغ هنگفتی سرمایه‌گذاری می‌شود».

 

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ ریاست‌جمهوری روسیه هم یکشنبه ۱۴ آبان با بیان این که روابط این کشور با آمریکا به صفر رسیده، گفت روسیه و آمریکا مسؤولیت ویژه‌ای در قبال ثبات جهانی و اسراتژیک دارند و به هر طریق ممکن باید گفت‌وگو به مرور زمان ازسرگرفته شود.

 

وی افزود: تماس‌ها بین روسای‌جمهور دو کشور در صورت تمایل و آمادگی هر دو طرف ممکن است، اما برخی شرایط باید بهبود یابد.

 

به گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، پسکوف همچنین گفت آمریکا مسبب وضعیت کنونی روابط دو کشور است و رئیس‌جمهور ایالات متحده باید موضع خود را به موضعی سازنده‌تر تغییر دهد و هشدار داد: روسیه به مداخله آمریکا در امور داخلی خود واکنش تند نشان می‌دهد.

 

از زمان آغاز درگیری‌ها در اوکراین، آمریکا در کنار متحدانش با ارائه کمک‌های گسترده از جمله تسلیحاتی به کی‌یف تلاش کرده شکست استراتژیک به مسکو وارد و آن را منزوی کند؛ مسئله‌ای که روابط از قبل محدود دو کشور به دلیل اختلافات را به سطح صفر نزدیک کرده و روسیه بارها درباره مشارکت کشورهای غربی در جنگ علیه این کشور هشدار داده است./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار