آخرین جزییات از تیراندازی به دو نیروی گارد ملی آمریکا/ کاخ سفید موقتا تعطیل شد انتقاد عراقچی از اقدامات تروئیکای اروپایی در دیدار با همتای فرانسوی تیراندازی به ۲ عضو گارد ملی آمریکا در واشنگتن فرانسه: درباره موضوع هسته‌ای ایران به راه‌حل دیپلماتیک پایبندیم ارتش اسرائیل: عملیات نظامی در شمال کرانه باختری آغاز شده است وزارت دفاع عراق منشأ صدای هواپیما‌های جنگی در مرز با ایران را اعلام کرد پاپ لئو چهاردهم به ترکیه می‌رود ادعای اوکراین درباره هدف قرار دادن تأسیسات دفاعی روسیه عراقچی: پیگیری پرداخت غرامت به قربانیان شیمیایی سردشت در دستورکار ما قرار دارد  لاریجانی: برای برقراری صلح میان پاکستان با هند و افغانستان، حاضر هستیم یک «کارت سفید» به پاکستانی‌ها بدهیم تا هر زمان نیاز بود، از آن استفاده کنند ریابکوف: روابط روسیه و آمریکا در اولین مراحل عادی‌سازی قرار دارد ترامپ: به توافق درباره اوکراین نزدیک شده‌ایم ضرب الاجل ۴۸ ساعته ونزوئلا به شرکت‌های هواپیمایی لاریجانی: به ملت شریف پاکستان سلام رهبر معظم انقلاب را ابلاغ می‌کنم/ ملت پاکستان در جنگ ظالمانه اسرائیل، مسئولیت‌شناسانه از ایران دفاع کردند جهاد اسلامی شهادت ۲ رزمنده سرایا القدس را تایید کرد

مسکو: هر لحظه ممکن است روابط مسکو و واشنگتن قطع شود

وزارت خارجه روسیه با تاکید بر آنکه روابط مسکو با واشنگتن هر لحظه در خطر قطع شدن است، اعلام کرد که شرط‌بندی آمریکا روی مهار چین و روسیه علت اصلی این بحران است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۸ - ۲۵ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 16
کد خبر: ۲۱۳۸۸۹

به گزاش راهبرد معاصر؛ وزارت خارجه روسیه در بیانیه‌ای به مناسبت نودمین سالگرد برقراری مجدد روابط بین مسکو و واشنگتن، اعلام کرد: «روابط بین روسیه و آمریکا به مو بند است که واشنگتن مقصر آن است». این وزارتخانه تمایل واشنگتن برای مهار جهانی مسکو و پکن را ریشه اصلی «شدیدترین بحران در روابط روسیه و آمریکا» دانست.

 

به گزارش خبرگزاری «تاس»، مسکو اعلام کرد: به دلیل سیاست گسترده روس‌هراسی، آن [روابط] هر لحظه در خطر قطع شدن قرار دارد. این انتخاب روسیه نیست، اما اقدامات بی‌پروا از سوی ایالات متحده که چرخ تشدید را می‌چرخاند از جمله وظیفۀ دکترین تحمیل شکست استراتژیک بر مسکو، خطر منجر شدن به پیامدهای فاجعه‌بار را دارد.

 

به گفته روسیه، «محافل سیاسی آمریکا ناامیدانه و احمقانه روی تغییر رژیم و دامن زدن به اختلافات داخلی در روسیه متمرکز هستند؛ پروژه‌ای که برای آن مبالغ هنگفتی سرمایه‌گذاری می‌شود».

 

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ ریاست‌جمهوری روسیه هم یکشنبه ۱۴ آبان با بیان این که روابط این کشور با آمریکا به صفر رسیده، گفت روسیه و آمریکا مسؤولیت ویژه‌ای در قبال ثبات جهانی و اسراتژیک دارند و به هر طریق ممکن باید گفت‌وگو به مرور زمان ازسرگرفته شود.

 

وی افزود: تماس‌ها بین روسای‌جمهور دو کشور در صورت تمایل و آمادگی هر دو طرف ممکن است، اما برخی شرایط باید بهبود یابد.

 

به گزارش خبرگزاری «اسپوتنیک»، پسکوف همچنین گفت آمریکا مسبب وضعیت کنونی روابط دو کشور است و رئیس‌جمهور ایالات متحده باید موضع خود را به موضعی سازنده‌تر تغییر دهد و هشدار داد: روسیه به مداخله آمریکا در امور داخلی خود واکنش تند نشان می‌دهد.

 

از زمان آغاز درگیری‌ها در اوکراین، آمریکا در کنار متحدانش با ارائه کمک‌های گسترده از جمله تسلیحاتی به کی‌یف تلاش کرده شکست استراتژیک به مسکو وارد و آن را منزوی کند؛ مسئله‌ای که روابط از قبل محدود دو کشور به دلیل اختلافات را به سطح صفر نزدیک کرده و روسیه بارها درباره مشارکت کشورهای غربی در جنگ علیه این کشور هشدار داده است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار