رأی‌گیری پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره غزه در شورای امنیت رئیس جمهور لبنان: از اسرائیل به شورای امنیت شکایت می‌کنیم بلومبرگ: غرب دستورالعمل جدیدی برای نظارت بازرسان آژانس در ایران تهیه می‌کند مادورو: مردم آمریکا از ونزوئلا حمایت کنند اقتصاد آمریکا باوجود پایان تعطیلی دولت، تامدت‌ها زیر فشار می‌ماند چرا دولت جدید سوریه اولین سفارت خود را به جای ترکیه در انگیس افتتاح کرد؟ ادعای سازمان جاسوسی کانادا علیه ایران پیام تبریک عراقچی به عراق: تهران مصمم به تقویت روابط دوستانه با بغداد در تمامی حوزه‌هاست وزیر جنگ آمریکا فرمان حمله را صادر کرد! نتانیاهو: محاکمه من به ضرر آمریکا و اسرائیل است! مادورو: هرگز تسلیم نخواهیم شد اسناد جدید از روابط ترامپ با قاچاقچی جنسی کودکان چه می‌گویند؟ ترور مهندس هسته‌ای مصر با شلیک ۱۳ گلوله اعترافات هولناک نظامیان صهیونیست به جنایات عامدانه علیه غیرنظامیان در غزه درخواست «گروه۷» از کشورها برای اجرای تحریم‌های ایران

لاوروف: حکم بازداشت فرانسه علیه اسد، مظهر خشک‌اندیشی قضائی است

وزیر خارجه روسیه روز پنجشنبه ضمن محکوم کردن شورای امنیت به‌دلیل عدم تصویب قطعنامه‌ای برای آتش‌بس دائمی در غزه، گفت بعد از جنگ باید پشت میز مذاکره نشست و درباره تشکیل کشور فلسطین توافق کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۱ - ۲۵ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 16
کد خبر: ۲۱۳۸۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه امروز (پنجشنبه) شورای امنیت سازمان ملل را به دلیل ناتوانی در تصویب قطعنامه‌ای که خواستار آتش‌بس بشردوستانه دائمی در جنگ غزه شود، محکوم کرد.

 

لاوروف طی نشست خبری با وزیر خارجه ونزوئلا در مسکو، گفت: «بلافاصله پس از توقف درگیری‌ها در نوار غزه، ما باید پشت میز مذاکره بنشینیم و بر سر تشکیل کشور فلسطینی به توافق برسیم».

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی درباره وضعیت نوار غزه نیز توضیح داد: «روسیه تروریسم را در همه اشکال آن محکوم می‌کند، اما با روش‌های بی‌ملاحظه جنگ با آن نیز قاطعانه مخالف است».

 

وزیر خارجه روسیه در بخش دیگری از صحبت‌هایش، صدور حکم بازداشت بین‌المللی علیه «بشار اسد» رئیس جمهور سوریه توسط فرانسه، مظهر خشک‌اندیشی و سوگیری قضائی است.

 

لاوروف درباره کرانه باختری نیز تصریح کرد: «در حال حاضر چندان درباره کرانه باختری گفته یا نوشته نمی‌شود، زیرا تمام توجهات معطوف به نوار غزه است، اما ده‌ها قربانی نیز در آنجا وجود دارد، حملاتی نیز در آنجا انجام می‌شود که مسکو را نگران می‌کند».

 

بر این اساس، وی همچنین افزود: «ما بر پایان فوری خون‌ریزی و حل فوری مشکلات انسانی که به معنای واقعی کلمه در نوار غزه و اکنون در کرانه باختری نمایان هستند، اصرار داریم».

 

بامداد امروز همچنین «واسیلی نبنزیا» نماینده روسیه در سازمان ملل تاکید کرد:‌ «وقفه بشردوستانه را نمی‌توان جایگزینی برای آتش‌بس کامل در نوار غزه دانست». /فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار