ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد مقام آمریکایی: پیشرفت بسیار خوبی در دور دوم مذاکرات داشتیم الخزعلی: الجولانی احتمال دارد در عراق بازداشت شود عراقچی: در صورت تداوم واقع‌بینی و حسن نیّت، امکان حصول نتیجه وجود دارد بیانیه وزارت خارجه درباره پایان دور دوم گفت‌و‌گو‌ها در رم آمریکا: اوکراین وارد ناتو نخواهد شد بیانیه وزارت خارجه عمان در پایان گفت‌و‌گو‌های رم عراقچی: هنوز برای ورود آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به مذاکرات زود است بقایی: حفظ داشته‌های فنی و هسته‌ای ایران یک «باید» است

جزئیات محاصره وحشیانه بیمارستان الشفا غزه توسط نظامیان صهیونیست

رئیس بیمارستان الشفا در غزه اوضاع فاجعه‌بار این بیمارستان را توصیف و تأکید کرد که قانون جنگل هم اجازه چنین جنایاتی را نمی‌دهد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۱ - ۲۵ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 16
کد خبر: ۲۱۳۹۰۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد ابو سلمیه رئیس بیمارستان الشفا در غزه، اوضاع این بیمارستان را فاجعه‌بار توصیف کرد و گفت: افراد حاضر در بیمارستان، از تشنگی فریاد می‌زنند.

 

ابوسلمیه با اشاره به اینکه تیراندازی نظامیان صهیونیست به سمت بیمارستان همچنان ادامه دارد، تأکید کرد: هیچ کس نمی‌تواند از ساختمانی به ساختمان دیگر برود. ارتباط ما با همکارانمان قطع شده است.

 

وی با بیان اینکه پهپادهای اسرائیلی بی‌وقفه در حال پرواز بر روی بیمارستان هستند، تصریح کرد: نظامیان صهیونیست در بخشها در حال گشت‌زنی هستند و چند جنازه را با خود برده‌اند. ما حدود 80 جنازه را در صحن بیمارستان دفن کرده‌ایم.

 

این مقام فلسطینی خاطر نشان کرد: اکسیژن موجود در بیمارستان کاملا تمام شده است. داستان‌سراییها اسرائیلی درباره ورود سلاح بیمارستان، کذب محض است. از داخل بیمارستان، یک گلوله هم به سمت نیروهای اسرائیل شلیک نشده است. پس افراد مسلح [وابسته به مقاومت] کجا هستند؟.

 

ابوسلمیه همچنین گفت: حتی قانون جنگل هم اجازه نمی‌دهد وضعیتی مانند بیمارستان الشفا رخ دهد. تانکهای اسرائیلی همچنان بیمارستان را محاصره کرده‌اند. بیش از ۶۵۰ بیمار و پنج هزار آواره در بیمارستان مستقر هستند. بیمارستا کاملا محاصره است و اسرائیل خط اصلی لوله آب را نیز منهدم کرده است.

 

شمار زیادی از نیروهای رژیم صهیونیستی، روز گذشته با ادعای وجود تونل‌ها و تسلیحات نیروهای مقاومت زیر مجتمع پزشکی الشفاء به صورت غیرقانونی و ناگهانی وارد این مجتمع پزشکی شده بودند. خبرگزاری فرانسه ساعاتی پیش خبر داد که نیروهای اسرائیلی بیمارستان الشفاء را ترک کرده‌اند و در مجاورت این مجتمع پزشکی مستقر شده‌اند.

 

منیر البرش مدیرکل وزارت بهداشت غزه بعد از خروج نیروهای رژیم صهیونیستی از بیمارستان گفت: «اشغالگران مجتمع پزشکی الشفاء را تخریب و تجهیزاتی را که تنها در این مجتمع وجود داشت، از بین بردند».

 

منیر البرش اضافه کرد: «نیروهای رژیم اشغالگر دو مهندس از کارکنان بیمارستان الشفاء را دستگیر کرده‌اند و تعداد زیادی از تانک‌های اسرائیلی در حال حاضر مقابل مجتمع پزشکی الشفاء مستقر هستند».

 

البرش در پایان تاکید کرد: «نیروهای اسرائیلی هیچ تجهیزات یا سلاح نظامی در بیمارستان پیدا نکردند و ما اساسا اجازه استقرار تجهیزات نظامی در بیمارستان را نمی‌دهیم»./ فارس

ارسال نظر