بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است

روایت زاکانی از قرارداد‌های شهرداری تهران با چین

روایت زاکانی از قرارداد‌های شهرداری تهران با چین شهردار تهران تاکید کرد: در سفر چین سه میلیارد دلار قرار داد تجاری منعقد شد و توانستیم در نتیجه مذاکرات از طرف چینی ۱ میلیارد و ۴۰ میلیون یورو فاینانس با تنفس یک تا سه ساله بگیریم. در قرارداد‌ها بنا نیست ما واردکننده صرف از چین باشیم.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۷ - ۲۶ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 17
کد خبر: ۲۱۳۹۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ یکصد و هجدهمین نشست مجمع شهرداران کلانشهر‌های ایران با حضور علیرضا زاکانی شهردار تهران و رئیس مجمع شهرداران کلانشهر‌های ایران، مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران و ۱۹ شهردار کلانشهر کشور صبح جمعه- ۲۶ آبان ماه ۱۴۰۲-به میزبانی شهرداری تهران برگزار شد.

زاکانی در این نشست با تاکید بر لزوم ارتقا جایگاه شهرداری‌ها در ساحت سیاسی کشور، گفت: تاخیر ۲۰ ساله در اجرایی شدن اصول مرتبط با شورا‌ها در قانون اساسی سبب شد، آنگونه که باید جایگاه مدیریت شهری در کشور مورد توجه قرار نگیرد، برای پیشبرد بهتر وظایف خود و خدمت‌رسانی بیشتر به شهروندان لازم است این نگاه تغییر پیدا کند و نقش آفرینی شهرداری‌ها در میدان عمل افزایش پیدا کند.

زاکانی افزود: امروز که دولت سیزدهم به عنوان مجموعه‌ای خدمتگزار همراه با مجموعه مدیریت شهری برای حل مشکلات کشور است، بهترین فرصت برای ماست تا بتوانیم ضمن تعامل این نگاه را اصلاح کنیم. در همین رابطه کارگروه ۴ جانبه‌ای در دولت با حضور نمایندگانی از مجمع شهرداران کلانشهر‌های ایران، وزارت کشور، وزارت اقتصاد و سازمان برنامه و بودجه تشکیل خواهد شد تا در نتیجه آن بتوانیم آنچه در قانون اساسی به عنوان وظایف شورا‌ها و مدیریت شهری مطرح شده‌است را به نحو احسن اجرا کنیم.

زاکانی در بخش دیگری از سخنان خود به سفر اخیر مدیریت شهری تهران به چین اشاره کرد و در رابطه با دستاورد‌های آن گفت: در نتیجه سفر به چین شرایط مطلوبی برای شهر تهران ایجاد خواهد شد که این شرایط قابل تسری به سایر کلانشهر‌ها نیز می‌باشد و طرف چینی نیز اشتیاق به همکاری اقتصادی و شهری با طرف ایرانی دارد.

شهردار تهران تاکید کرد: در این سفر سه میلیارد دلار قرار داد تجاری منعقد شد و توانستیم در نتیجه مذاکرات از طرف چینی ۱ میلیارد و ۴۰ میلیون یورو فاینانس با تنفس یک تا سه ساله بگیریم. در قرارداد‌ها بنا نیست ما واردکننده صرف از چین باشیم و مطابق تفاهمات صورت گرفته واردات همراه با انتقال تکنولوژی خواهد بود و بناست در کشور با طرف چینی کارخانه‌های مشترکی ساخته شود. /خبرگزاری شهر

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار