بازداشت دو شهرک‌نشین اسرائیلی دیگر به اتهام جاسوسی برای ایران + عکس پاسخ حماس به ادعا‌های اسکای نیوز درباره تعیین شروط برای آتش بس روایت سفیر ایران در عربستان از رایزنی‌های تهران و ریاض در ۲ هفته اخیر گروسی: ایران می‌تواند ظرف چند ماه تولید اورانیوم غنی‌شده را آغاز کند وزیر خارجه فرانسه: برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین مصمم هستیم واکنش هند به بیانیه ارتش پاکستان درباره حمله انتحاری مرگبار وزیرستان جزئیات گفت‌وگوی تلفنی سرلشکر موسوی با وزیر دفاع عربستان حمایت تمام قد ترامپ از نتانیاهو با به رخ کشیدن کمک‌های مالی آمریکا وزارت امور خارجه: مردم ایران تهدید را به انسجام تبدیل کردند گروسی: از محل نگهداری اورانیوم غنی‌شده ایران اطلاعی ندارم نامه آمریکا به شورای امنیت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران ترامپ: احتمالا هفته آینده در غزه آتش‌بس شود نامه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت در پی گزافه‌گویی ترامپ و اسرائیلی‌ها سنای آمریکا قطعنامه ضد ترامپ را رد کرد پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر انقلاب

افشای طرح مشترک آمریکا و اروپا برای غزه پس از آتش بس

بلومبرگ گزارش داد، آمریکا و متحدانش در اتحادیه اروپا به دنبال پیشبرد طرحی برای مستقر کردن نیرو‌های صلحبان بین‌المللی در نوار غزه بعد از جنگ جاری بین حماس و رژیم صهیونیستی با هدف فشار وارد کردن به این رژیم برای برقرار کردن آتش‌بس در منطقه هستند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۲ - ۲۶ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 17
کد خبر: ۲۱۳۹۷۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ شبکه آمریکایی بلومبرگ در گزارش خود به نقل از منابع مطلع نوشت، رژیم صهیونیستی به دنبال این است این مکانیزم نیروی صلحبان متشکل از نظامیان کشور‌های دوست با خودش باشد.

کشور‌های عربی از عربستان تا قطر موافقتشان با حضور نیرو‌های خارجی در آنجا را مشروط به وجود طرحی پایدار برای رهبری فلسطینی‌ها و یک راه حل دو دولتی کرده‌اند.

به نوشته این شبکه آمریکایی، یکی از گزینه‌هایی که مقام‌های اروپا و آمریکا در نظر دارند گسترش نقش «نهاد نظارت بر آتش‌بس سازمان ملل» است؛ نهادی که اولین بار در سال ۱۹۴۹ برای کمک به اجرای توافقات آتش‌بس بین اعراب فلسطین و رژیم صهیونیستی بعد از جنگ سال ۱۹۴۸ در پی تشکیل این رژیم تشکیل شد.

مقام‌های رژیم صهیونیستی با این که نیرویی از جانب سازمان ملل پذیرای این وظیفه شود، مخالفت کرده و مدعی شده‌اند، نیرو‌های این رژیم باید بتوانند به دلخواه به نوار غزه رفت و آمد کرده تا با نیرو‌های مقاومت در آنجا مقابله کنند.

بلومبرگ همچنین در ادامه این گزارش خود نوشت، مقام‌های اروپایی و آمریکایی از مخالفت رژیم صهیونیستی با این طرح و قطعی نبودن تاثیر این طرح برای اهدافشان مطلع بوده و به آن اذعان دارند.

منابع مورد استناد این گزارش از سوی دیگر مدعی شدند، طرح گفتمان درباره این موضوع ممکن است رژیم صهیونیستی را به سمت در نظر گرفتن بیشتر پایان دادن به حملاتش به غزه و بررسی اتفاقات بعد از آن ببرد.

این گزارش در پی تشدید درخواست‌ها در سطح بین‌المللی برای برقراری آتش‌بس در غزه همچنان که طبق اعلام مقام‌های فلسطین تعداد شهدای حملات رژیم جنایتکار صهیونیستی به این باریکه از ۱۱۰۰۰ نفر فراتر رفته، منتشر شد.

روز چهارشنبه شورای امنیت سازمان ملل با قطعنامه‌ای به منظور فشار وارد کردن برای برقراری به اصلاح «وقفه‌های انسانی» در درگیری در نوار غزه موافقت کرد./ ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار