احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

ژنرال صهیونیست: هرکس فکر می‌کند نصرالله مهار شده، در اشتباه است

ژنرال بازنشسته و عضو سابق پارلمان رژیم صهیونیستی گفت که «هر کسی تصور می‌کند که دبیرکل حزب‌الله لبنان مهار شده و به هدف قرار دادن یک خودروی نظامی اسرائیل اکتفا می‌کند، در اشتباه است».
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۵ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 04
کد خبر: ۲۱۴۰۵

به گزارش راهبرد معاصر ، «آریه الداد» ژنرال بازنشسته ارتش رژیم صهیونیستی و عضو سابق پارلمان این رژیم می‌گوید، تصور اینکه نصرالله به همین حمله اخیر علیه اسرائیل اکتفا می‌کند و پاسخ دیگری نخواهد داد، اشتباه است.

 

پایگاه خبری «سنترال مدیا» به نقل از روزنامه عبری‌زبان «معاریو» نوشت که ژنرال اسرائیلی معتقد است سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان ممکن است بار دیگر علیه اسرائیل اقدام نظامی کند.

 

عضو سابق پارلمان(کنست) رژیم صهیونیستی افزود: «هر کس فکر می‌کند نصرالله مهار شده و فقط به انهدام خودروی زرهی در اویویم اکتفا می‌کند، اشتباه می‌کند و بهای اشتباه سنگین خواهد بود».

 

وی هشدار داد که «ارتش اسرائیل باید مراقب باشد،‌همانطوری که دشمنان آن هر لحظه مراقب تحرکات و منتظر غفلت تل‌آویو هستند».

حزب‌الله لبنان یکشنبه گذشته همزمان با اول ماه محرم به تجاوزات مکرر رژیم صهیونیستی پاسخ داد و یک خودروی نظامی آن را با موشک‌های ضد زره هدف قرار داد.

 

شبکه المنار فیلم پاسخ تلافی‌جویانه مقاومت لبنان به تجاوزات رژیم صهیونیستی که در آن یک خودروی نظامی رژیم هدف قرار گرفت، منتشر کرد.

منبع : فارس

ارسال نظر