نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است

ژنرال صهیونیست: هرکس فکر می‌کند نصرالله مهار شده، در اشتباه است

ژنرال بازنشسته و عضو سابق پارلمان رژیم صهیونیستی گفت که «هر کسی تصور می‌کند که دبیرکل حزب‌الله لبنان مهار شده و به هدف قرار دادن یک خودروی نظامی اسرائیل اکتفا می‌کند، در اشتباه است».
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۵ - ۱۳ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 04
کد خبر: ۲۱۴۰۵

به گزارش راهبرد معاصر ، «آریه الداد» ژنرال بازنشسته ارتش رژیم صهیونیستی و عضو سابق پارلمان این رژیم می‌گوید، تصور اینکه نصرالله به همین حمله اخیر علیه اسرائیل اکتفا می‌کند و پاسخ دیگری نخواهد داد، اشتباه است.

 

پایگاه خبری «سنترال مدیا» به نقل از روزنامه عبری‌زبان «معاریو» نوشت که ژنرال اسرائیلی معتقد است سید حسن نصرالله دبیرکل حزب الله لبنان ممکن است بار دیگر علیه اسرائیل اقدام نظامی کند.

 

عضو سابق پارلمان(کنست) رژیم صهیونیستی افزود: «هر کس فکر می‌کند نصرالله مهار شده و فقط به انهدام خودروی زرهی در اویویم اکتفا می‌کند، اشتباه می‌کند و بهای اشتباه سنگین خواهد بود».

 

وی هشدار داد که «ارتش اسرائیل باید مراقب باشد،‌همانطوری که دشمنان آن هر لحظه مراقب تحرکات و منتظر غفلت تل‌آویو هستند».

حزب‌الله لبنان یکشنبه گذشته همزمان با اول ماه محرم به تجاوزات مکرر رژیم صهیونیستی پاسخ داد و یک خودروی نظامی آن را با موشک‌های ضد زره هدف قرار داد.

 

شبکه المنار فیلم پاسخ تلافی‌جویانه مقاومت لبنان به تجاوزات رژیم صهیونیستی که در آن یک خودروی نظامی رژیم هدف قرار گرفت، منتشر کرد.

منبع : فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار