تهران چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل است؟ دختر شهید سرلشکر باقری: شدت انفجار در حادثه اخیر به حدی بود که گاو صندوق منزل به حیاط همسایه پرتاب شد/ هیچ چیزی از خانه باقی نماند استاندار ایلام: تردد از مرز مهران به ۲ میلیون نفر رسید وزیر کشور: دولت مصمم است اختیارات لازم را به استانداران تفویض کند پزشکیان: کریدور زنگزور آن چیزی نیست که در خبر‌ها بزرگنمایی شده؛ خواسته‌های ایران رعایت شده است مهاجرانی: حذف ۴ صفر از پول ملی به تصویب دولت رسید/پول اصلی، واحد بزرگتر «تومان» و واحد خُردتر «ِقران» خواهد بود تمدید حکم «علی احمدی» توسط دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام باقری کنی: ایران در جنگ ۱۲ روزه به بازدارندگی فعال دست یافت/ جمهوری اسلامی براحتی از موضوع زنگه‌زور نمی‌گذرد پیام امیر سرلشکر حاتمی به علی لاریجانی ابلاغ آخرین تقسیمات کشوری به استانداران جلسه سران قوا برگزار شد ولایتی: ایران مانع ایجاد کریدور آمریکایی در قفقاز می‌شود/خلع‌سلاح حزب‌الله؛ خوابی است که تعبیر نخواهد شد پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد

طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت به کجا رسید؟

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای از جلسه این کمیسیون برای رفع ایرادات شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام به طرح ساماندهی استخدام کارکنان دولت خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۰ - ۲۷ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 18
کد خبر: ۲۱۴۰۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ ولی اسماعیلی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی درباره آخرین وضعیت طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس، گفت: این طرح با رأی بالا در کمیسیون اجتماعی و صحن علنی مجلس تصویب شد و برای بررسی به شورای نگهبان ارسال شد اما شورا و مجمع تشخیص مصلحت نظام ایراداتی به آن گرفتند و به مجلس و کمیسیون اجتماعی بازگشت.

 

وی با بیان اینکه در زمان بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه کمیسیون‌های تخصصی مجلس تشکیل جلسه نداده‌اند، افزود: طبق برنامه ریزی‌های انجام شده قرار است این هفته جلسه کمیسیون اجتماعی برای رفع ایرادات شورای نگهبان و مجمع تشخیص نسبت به طرح مذکور، برگزار شود.

 

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس باب بیان اینکه یکی از ایرادات وارده به طرح ساماندهی کارکنان دولت داشتن بار مالی است، ادامه داد: بیشتر ابهامات شورای نگهبان نسبت به این طرح شکلی و ویرایشی است و ایرادات مجمع در رابطه با سیاست های کلی نظام است که تلاش خواهیم کرد در جلسه کمیسیون اجتماعی که با حضور نمایندگان شورا و مجمع برگزار می شود، این ایرادات بر‌طرف شود.

 

اسماعیلی تصریح کرد : پس از برگزار جلسه و رفع ایرادات ، گزارش کمیسیون اجتماعی در رابطه به طرح ساماندهی کارکنان دولت برای بررسی در جلسه علنی تقدیم هیئت رئیسه مجلس خواهد شد.

 

نماینده گرمی در مجلس با بیان اینکه بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه کل کشور در جلسات این هفته به پایان خواهد رسید، گفت: پس از اتمام بررسی لایحه برنامه، با توجه به اهمیت موضوع و مطالبات مردمی بلافاصله طرح استخدامی کارکنان دولت در دستورکار مجلس قرار خواهد گرفت تا این طرح هر چه سریعتر تعیین تکلیف شود./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار