قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ

وزیر کشور: ضعف‌ها و نواقص مداخلات در حوزه آسیب‌های اجتماعی برطرف شود

وزیر کشور در جلسه شورای اجتماعی کشور تاکید کرد: باید ضعف‌ها و نواقص الگوهای مداخلات در حوزه آسیب‌های اجتماعی شناسایی و برطرف شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۲ - ۲۸ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 19
کد خبر: ۲۱۴۳۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ یکصدو شصتمین جلسه شورای اجتماعی کشور روز یکشنبه با حضور رحیمی وزیر دادگستری، انسیه خزعلی معاون رئیس جمهوری در امور بانوان و مرتضی آقا تهرانی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی، با محوریت آسیب‌های اجتماعی و همچنین بررسی طرح و الگوی "مجتمع شوق زندگی" برگزار شد.

مجتمع شوق زندگی، الگوی جدیدی برای پوشش افراد آسیب دیده جامعه و حمایت از آنان بویژه کودکان است که اولین بار توسط دادستانی مشهد راه اندازی شد و اخیرا در چند شهر کشور این الگو به اجرا در آمده است. در این مجتمع‌ها همه نهادهای مرتبط از جمله بهزیستی، شهرداری، دادستانی و سایر نهادهای مرتبط در یکجا حضور داشته و به امور آسیب دیدگان رسیدگی می کنند.

احمد وحیدی وزیر کشور در این نشست، بر اهمیت چالش آسیب‌های اجتماعی و گستردگی آن تاکید کرد و گفت که موضوع آسیب‌های اجتماعی را نمی‌توان نادیده گرفت.

وی با اظهار اینکه «تلاش های صورت گرفته در حوزه آسیب‌های اجتماعی می‌توانست بسیار بهتر و موفقت آمیزتر باشد»، گفت: برای رسیدن به الگوی مناسب و نحوه مواجهه با آسیب‌ها، به کار مطالعاتی و بررسی‌های کارشناسی بیشتر نیاز است.

وزیر کشور در ارتباط با طرح مجتمع‌های شوق زندگی تاکید کرد که برای این الگو ضرورت دارد یک شیوه نامه یا دستور العمل تدوین و متولی آن مشخص و نیز برای مراحل توسعه آن هم برنامه ریزی شود.

وحیدی، ضمن یادآوری تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی و دغدغه ایشان در خصوص آسیب‌های اجتماعی گفت: باید دغدغه رهبری را با قدرت دنبال کنیم و جمع بندی تلاش‌ها و فعالیت‌های صورت گرفته را به استحضار ایشان برسانیم.

در ادامه جلسه شورای اجتماعی کشور، انسیه خزعلی معاون رئیس جمهوری در امور زنان هم ضمن تاکید بر اجتناب از ایجاد دستگاههای موازی، تصریح کرد: مقابله با آسیب‌های اجتماعی باید با کار جمعی همراه باشد.

در این جلسه امین‌حسین رحیمی وزیر دادگستری نیز در توضیح طرح مجتمع شوق زندگی، گفت: این مجتمع نماد همکاری دولت و قوه قضاییه در رفع آسیب های اجتماعی است.

وی خواستار توسعه این مجتمع‌ها در سراسر کشور شد و پیشنهاد کرد که سازمان بهزیستی متولی این مجتمع باشد و سایر دستگاههای با این نهاد همکاری کنند.

غلامعباس ترکی معاون قضایی دادستانی کل کشور نیز در این نشست ضمن تشریح محاسن و ویژگی های مجتمع‌های شوق زندگی، به برخی ابهامات و سوالات مطرح شده در نشست در خصوص این مجتمع ها پاسخ داد و گفت: این مجتمع‌ها ساختار جدید و موازی به حساب نمی‌آیند، بلکه مدلی برای هم افزایی و همکاری نهادهای مختلف در مدیریت اجتماعی است.

به گفته وی، الگوها و مدل هایی که در آن مشارکت مردمی اصل باشد، باید در اصلاح ساختارها و ترمیم فرایندهای مربوط به رفع بزهکاری در دستور کار قرار بگیرد.

مجتمع شناسایی و پیشگیری از آسیب‌های «شوق زندگی» تیرماه سال ۱۴۰۰ با هدف پایش وضعیت آسیب‌های اجتماعی و حمایت از گروه‌های آسیب‌پذیر در شهر مشهد مرکز استان خراسان رضوی راه اندازی شد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار