سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم پزشکیان: ترامپ نمی‌تواند کاری کند، ما هستیم که تصمیم می‌گیریم توئیت عبری جدید اکانت رهبر معظم انقلاب پزشکیان: نخبگان بمانند و ایران را بسازند/ مهاجرت را رها کنید

وزیر کشور: نیازمند تحول علمی و عملی در فعالیت‌های اقتصادی هستیم

وزیر کشور گفت: مردمی سازی، رمز موفقیت اقتصاد است لذا همه مردم باید در این حوزه نقش داشته باشند و هر اقتصادی که مشارکت مردمی در آن دیده نشود موفق نخواهد بود و زنجیره آن ناقص مانده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۲ - ۰۹ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 30
کد خبر: ۲۱۶۱۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد وحیدی روز پنجشنبه در نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان یزد، افزود: اقتصاد باید مردمی شود و راز موفقیت اقتصاد هم همین مردمی شدن است و مقام معظم رهبری نیز در اصل ۴۴ فرمودند "اقتصاد باید مردمی شود و حضور مردم و بخش خصوصی در اقتصاد مقاومتی لازم است".

وی ادامه داد: فعالیت‌های ما باید اقتصادی اداره شود و در این زمینه نیاز به ادامه تحول علمی و عملی داریم و یکی از این مباحث زنجیره ارزش است و اگر برای کاری زنجیره ارزش تعریف نشود و هدف مشخص نباشد با یک حادثه همه فعالیت‌ها زیر سوال می‌رود و لذا ثروت زایی ناشی از این ارزش افزوده باید حتما دیده شود.

وزیر کشور گفت: خوشبختانه در استان یزد فضای همدلی و کوشش بسیار خوبی فراهم است و از استاندار یزد به دلیل خلق این فضا کمال تشکر را دارم و جهاد اقتصادی امروز و فعالیت‌های شما صنعت گران نقش تعیین کننده دارد.

وحیدی ادامه داد: مسیر ما به نزدیک قله رسیده است و بخشی از این مسیر از حوزه اقتصاد می‌گذرد و یک همت و تلاش دیگر در این حوزه، ما را به قله می‌رساند و لذا مسئولیت شما فعالان عرصه اقتصادی بسیار سنگین است و همانگونه که رزمندگان ما در دفاع مقدس باعث شدند ما به نقطه بازدارندگی کامل در مقابل دشمنان برسیم در حوزه اقتصاد نیز باید همینگونه اقدم شود.

وی افزود: در حوزه علم و دانش به خود باوری رسیده ایم، به رمز و رموز کار آشنا شده‌ایم و روز به روز بخش خصوصی ما قوی‌تر می‌شود.

وزیر کشور گفت: انشالله با رویکرد قنات و قنوت و قناعتی که در استان یزد شاهد هستیم و اینکه یزد به عنوان استان پایلوت بهره وری انتخاب شده، در زمینه اقتصاد نیز الگو و معیاری درست برای همه کشور مطرح شود، زیرا فعالان این استان می‌توانند در این زمینه حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشند. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر