سرپرست وزارت دفاع: ما خود را برای تهدید‌های ۵۰ سال آینده آماده می‌کنیم / برخی بمب‌ها فقط برای استفاده علیه ایران ساخته شده بود هیأت دولت مخالفت خود با «طرح مقابله با نفوذ» را تصویب کرد محسن رضایی: کسانی که تصور می‌کردند با بازگشت پهلوی شرایط ایران بهتر می‌شود، بهتر از جولانی نصیبشان نمی‌شد/ با آمدن پهلوی ایران به ۵ قسمت تقسیم می‌شد تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟

انسیه خزعلی: برای کاهش آسیب‌های اجتماعی زنان روستا برنامه داریم

انسیه خزعلی: برای کاهش آسیب‌های اجتماعی زنان روستا برنامه داریم معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: دولت برای کاهش آسیب‌های اجتماعی زنان روستایی برنامه دارد که بیمه اجتماعی فرزندان و اختصاص سهمیه و اعتبار خاص از جمله برنامه حمایتی دولت است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۵ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 22
کد خبر: ۲۲۹۵۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ انسیه خزعلی روز پنجشنبه در همایش سمن‌ها در ساری افزود: دولت با افزایش اعتبار در حوزه آسیب‌های اجتماعی زنان روستایی تلاش کرد بخشی از مشکلات پیش روی آن‌ها را کاهش دهد که این امر زمینه رضایتمندی زنان را فراهم کرد.

وی اظهار داشت: یکی از برنامه‌های جدی ما آن است تا با همه سمن‌ها در کشور دیدار داشته باشیم و برای حل مشکلات آن‌ها با بهره مندی از تمام ظرفیت‌ها تلاش کنیم.

خزعلی با بیان این مطلب که برای کاهش آسیب‌های اجتماعی باید از توان سمن‌ها استفاده شود، خاطرنشان کرد: دغدغه‌های برخی از سمن‌ها در حوزه زنان با استفاده از ظرفیت‌های موجود استان‌ها برطرف خواهد شد.

وی ادامه داد: خانواده نیازمند یک سرپرست است و این امر می‌تواند توسط یک مرد یا زن انجام شود، اما زنان سرپرست خانواده که در بخش تولید فعالیت دارند باید مورد حمایت جدی قرار گیرند.

خزعلی با اشاره به مشکل زنان دچار اعتیاد بیان کرد: یکی از شرح وظایف در ماده ۱۶ و ۱۵ و اشتغالزایی شرافتمندانه برای این افراد است که با کار مناسب و محیط سالم باید درمان شوند.

معاون رییس جمهور ادامه داد: دولت با کمک برخی خیریه‌ها در تهیه جهیزیه، پیشگیری از اعتیاد اقدامات موثری انجام داده است که این رویه ادامه خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه برخی از مادران از فرزندان معلول خود نگهداری می‌کنندکه با توجه به مشکلات روحی کمک و توجه آن‌ها از طریق انجمن‌های زنان مورد تاکید است.

این مقام مسوول در خصوص حمایت از مشاغل خانگی زنان بیان داشت: حمایت از این زنان بصورت مجازی و حقیقی برای ارایه آموزش‌های خانگی و خرید محصولات تولیدی آن‌ها باید مد نظر باشد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار