تصمیم جدید دانشگاه فردوسی مشهد درباره نحوه برگزاری کلاس‌ها تجربه یک بازیگر سرشناس از ترک اعتیاد دانشگاه‌ها و مدارس قزوین پنجشنبه تعطیل شد دانشگاه‌های تبریز هفته آینده مجازی شد تعطیلی مدارس استان اردبیل در روز پنجشنبه ۱۱ دی ۱۴۰۴ دانشجوی شریف بازداشت خود را تکذیب کرد / ماجرا چه بود؟ ترافیک سنگین در محور‌های فیروزکوه، چالوس و هراز ترافیک سنگین در مسیرهای شمالی؛ چالوس و آزادراه‌ها در وضعیت بحرانی اسامی استان‌های تعطیل در روز چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ چراغ سبز وزارت بهداشت به فروش اینترنتی دارو / سازمان غذا و دارو: مخالفتی وجود ندارد اما طبق ضوابط باید عمل شود طرح ترافیک چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ در تهران لغو شد؟ اختلال در اینترنت ایران / اتصال مردم این مناطق قطع شد نحوه برگزاری کلاس و امتحانات دانشگاه‌های سراسر کشور از ۱۴ دی ۱۴۰۴ اعلام شد اطلاعیه جدید درباره فعالیت مدارس تهران فردا چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴  تعطیلی مدارس و ادارات کهگیلویه و بویراحمد مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها چهارشنبه ۱۰ دی ۱۴۰۴ تعطیل شد؟

جزئیاتی جدید از آزادی توماج صالحی

طبق گفته منبع آگاه گفته است، با توجه به نیاز دستگاه قضایی به بررسی ابعاد مختلف پرونده توماج صالحی، وی با گذاشتن وثیقه به صورت موقت آزاد شد و این آزادی موقت به معنی تبرئه شدن توماج صالحی نیست.
تاریخ انتشار: ۰۰:۵۰ - ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 20
کد خبر: ۲۱۴۴۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک منبع مطلع در اصفهان گفت: با توجه به گذشت یک سال و یک ماه از زمان دستگیری و بازداشت موقت توماج صالحی و نیاز دستگاه قضایی به بررسی ابعاد مختلف پرونده، نامبرده با گذاشتن وثیقه به صورت موقت آزاد شد.

وی تصریح‌کرد: این آزادی موقت به معنی تبرئه شدن توماج صالحی نیست و باید اسناد و مدارک پرونده تکمیل و حکم نهایی صادر شود.

توماج صالحی هفتم آبان ماه سال ۱۴۰۱ در استان چهارمحال و بختیاری دستگیر و سپس به استان اصفهان منتقل شد.

سید محمد موسویان، دادستان اصفهان اتهامات اولیه که منجر به دستگیری این فرد شد را «فعالیت تبلیغی علیه نظام، همکاری با دولت‌های متخاصم و تشکیل گروه غیرقانونی به قصد برهم زدن امنیت کشور» عنوان کرده و گفته بود: «متهم در ایجاد اغتشاشات و دعوت و تشویق به اغتشاش و آشوب‌های اخیر در استان اصفهان و در شهرستان شاهین شهر نقش کلیدی داشته است.»

۲۱ تیرماه سال جاری حجت‌الاسلام‌والمسلمین اسداله جعفری رئیس کل دادگستری استان اصفهان، «حکم بدوی» پرونده توماج را این‌گونه اعلام کرد: متهم از تعداد ۸ عنوان اتهامی، دو مورد حکم برائت صادر شد و در شش عنوان دیگر، دادگاه وفق قانون تعیین مجازات کرده است.

جمع کل محکومیت توماج صالحی در شش عنوان اتهامی ۱۸ سال و ۳ ماه حبس، پرداخت ۲۳۰ میلیون ریال جزای نقدی، تحمل چهل ضربه شلاق (به‌خاطر اخلال در نظم عمومی) و اعمال مجازات‌های تکمیلی بوده است، اما با توجه به تعدد جرم و تعدد مجازات، طبق قانون مجازات اشد به‌علاوه یک چهارم، یعنی پنج سال حبس به‌علاوه یک سال و سه ماه حبس، جمعا شش سال و سه ماه حبس در این پرونده برای متهم در نظر گرفته شد.

مجازات‌های تکمیلی متهم شامل ۲ سال ممنوعیت خروج از کشور، ۲ سال ممنوعیت از انجام فعالیت‌های مرتبط با موسیقی و الزام به حضور در کارگاه‌ها و دوره‌ها و کلاس‌های مهارت زندگی که زیر نظر معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم در حال برگزاری است. /فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار