انفجار در «باجور» پاکستان؛ ۴ مقام دولتی کشته شدند اسلامی: پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران ادامه خواهد داشت مادورو: از واتس‌اپ برای جاسوسی و کشتار استفاده می‌شود؛ آن را حذف کردم نظر ترامپ درباره جنسیت همسر ماکرون! سنای آمریکا لایحه مالیاتی ترامپ را تصویب کرد ادعای رویترز: ایران آماده مین‌گذاری تنگه هرمز است ادامه پرواز پهپاد‌های مشکوک در عراق / سقوط ۲ پهپاد در سلیمانیه اسپوتنیک: برنامه هسته‌ای ایران کمترین آسیب را دیده است ترامپ: اسراییل با آتش بس ۶۰ روزه در غزه موافقت کرده است السودانی: تلاش برای فروپاشی نظام ایران پیامد‌های خطرناکی برای منطقه دارد عراقچی: میزان آسیب‌ها به «فردو» خیلی جدی و زیاد بوده است/ فناوری هسته‌ای ایران را با بمباران نمی‌توان از بین برد واکنش گروسی به تلاش مصر برای احیای روابط میان آژانس و ایران ایران خواستار تعلیق فوری کنست اسرائیل در اتحادیه بین‌المجالس شد اتحادیه اروپا آماده پذیرش تعرفه جهانی ۱۰ درصدی برای صادرات به آمریکا شد ادعا‌های واهی گروه ۷ علیه حقوق هسته‌ای مشروع ایران

بریکس با محوریت غزه جلسه فوق‌العاده برگزار می‌کند

«سیریل رامافوسا» رئیس‌جمهور آفریقای جنوبی که ریاست دوره‌ای گروه بریکس را برعهده دارد، فردا (سه‌شنبه) جلسه فوق‌العاده این گروه درباره جنگ غزه را برگزار خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۸ - ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 20
کد خبر: ۲۱۴۵۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سران برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی همچنین ایران، عربستان، مصر، امارات، اتیوپی و آرژانتین – که به تازگی به بریکس پیوسته‌اند – سه‌شنبه جلسه‌ای ویدئوکنفرانسی خواهند داشت تا به بحران انسانی غزه رسیدگی کنند.

«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل نیز در این نشست شرکت خواهد کرد. همچنین انتظار می‌رود اعضای شرکت‌کننده در نشست بیانیه مشترکی را صادر کنند.

جنبش حماس در ۱۵ مهر حمله گسترده‌ای را به مواضع رژیم صهیونیستی در غلاف غزه آغاز کرد. تل‌آویو در پاسخ به این عملیات - که به دلیل حملات رژیم صهیونیستی به مسجدالاقصی، «طوفان الاقصی» نام گرفته - قتل‌عام مردم بی‌گناه فلسطین را آغاز کرده و از رسیدن غذا، دارو، سوخت و دیگر اقلام ضروری به ساکنان غزه جلوگیری می‌کند.

جنگ غزه امروز (دوشنبه) در حالی وارد چهل و پنجمین روز خود شد که رژیم صهیونیستی به حملات هوایی و توپخانه‌ای خود به نوار غزه ادامه داده و از هدف قرار دادن بیمارستان‌ها دست برنداشت. از سوی دیگر، مقاومت فلسطین نیز به دفع حملات نیرو‌های اشغالگر در چندین منطقه در غزه ادامه می‌دهد.

بر اساس تازه‌ترین آمارها، حملات ۴۵ روزه رژیم صهیونیستی موجب شهادت بیش از ۱۳ هزار تن از جمله بیش از ۵۵۰۰ کودک و ۳۵۰۰ زن و همچنین مجروحیت بیش از ۳۰ هزار نفر شده که ۷۵ درصد آنان کودک و زن هستند. / همشهری

ارسال نظر