حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

بریکس با محوریت غزه جلسه فوق‌العاده برگزار می‌کند

«سیریل رامافوسا» رئیس‌جمهور آفریقای جنوبی که ریاست دوره‌ای گروه بریکس را برعهده دارد، فردا (سه‌شنبه) جلسه فوق‌العاده این گروه درباره جنگ غزه را برگزار خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۸ - ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 20
کد خبر: ۲۱۴۵۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سران برزیل، روسیه، هند، چین و آفریقای جنوبی همچنین ایران، عربستان، مصر، امارات، اتیوپی و آرژانتین – که به تازگی به بریکس پیوسته‌اند – سه‌شنبه جلسه‌ای ویدئوکنفرانسی خواهند داشت تا به بحران انسانی غزه رسیدگی کنند.

«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل نیز در این نشست شرکت خواهد کرد. همچنین انتظار می‌رود اعضای شرکت‌کننده در نشست بیانیه مشترکی را صادر کنند.

جنبش حماس در ۱۵ مهر حمله گسترده‌ای را به مواضع رژیم صهیونیستی در غلاف غزه آغاز کرد. تل‌آویو در پاسخ به این عملیات - که به دلیل حملات رژیم صهیونیستی به مسجدالاقصی، «طوفان الاقصی» نام گرفته - قتل‌عام مردم بی‌گناه فلسطین را آغاز کرده و از رسیدن غذا، دارو، سوخت و دیگر اقلام ضروری به ساکنان غزه جلوگیری می‌کند.

جنگ غزه امروز (دوشنبه) در حالی وارد چهل و پنجمین روز خود شد که رژیم صهیونیستی به حملات هوایی و توپخانه‌ای خود به نوار غزه ادامه داده و از هدف قرار دادن بیمارستان‌ها دست برنداشت. از سوی دیگر، مقاومت فلسطین نیز به دفع حملات نیرو‌های اشغالگر در چندین منطقه در غزه ادامه می‌دهد.

بر اساس تازه‌ترین آمارها، حملات ۴۵ روزه رژیم صهیونیستی موجب شهادت بیش از ۱۳ هزار تن از جمله بیش از ۵۵۰۰ کودک و ۳۵۰۰ زن و همچنین مجروحیت بیش از ۳۰ هزار نفر شده که ۷۵ درصد آنان کودک و زن هستند. / همشهری

ارسال نظر
آخرین اخبار