سی‌ان‌ان به نقل از یک مقام آمریکایی: وقتی زلنسکی با لباس معمول ظاهر شد، احساس کردیم ممکن است مشکلی وجود داشته باشد فیلم/ فاکس نیوز: ترامپ زلنسکی را از کاخ سفید بیرون کرد! لغو کنفرانس مطبوعاتی ترامپ و زلنسکی دیدار پرتنش روسای جمهور آمریکا و اوکراین/ درگیری ترامپ و زلنسکی جلوی رسانه‌ها  زلنسکی با استقبال ترامپ وارد کاخ سفید شد+ فیلم واکنش قاطع ایران به گزافه‌گویی وزیر خارجه ترکیه ترامپ: توافق معادن با اوکراین امروز امضا می‌شود عربستان، قطر و عمان فردا را اولین روز ماه رمضان اعلام کردند آیت الله سیستانی روز یکشنبه را اول رمضان اعلام کرد انگلیسی زبان رسمی آمریکا می‌شود استقبال ایران از فراخوان کنار گذاشتن سلاح توسط پ. ک. ک آغاز مذاکرات مرحله دوم آتش‌بس غزه در قاهره انفجار در مسجدی در پاکستان با ۵ کشته و ده‌ها زخمی نواف سلام در بازدید از جنوب لبنان: هر گونه حمله به یونیفل را رد می‌کنیم حمله تروریستی به «کریمه و سیمفروپول» روسیه خنثی شد

تبدیل بیمارستان اندونزیایی غزه به پادگان نظامی صهیونیست‌ها

سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین در غزه گفت که رژیم صهیونیستی بیمارستان اندونزیایی غزه را به پادیگاه نظامی برای صهیونیست‌ها تبدیل کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۴ - ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 20
کد خبر: ۲۱۴۵۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ اشرف القدره، سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه روز دوشنبه در سخنانی عنوان کرد، «دشمن صهیونیست پس از ارتکاب جنایت علیه بیمارستان شفا، اکنون بیمارستان اندونزیایی در شمال نوار غزه را به پادگان نظامی تبدیل کرده است».

القدره تأکید کرد، «هیچ ضمانتی توسط اشغالگران در مورد کریدور‌های امن برای انتقال مجروحان و آوارگان از بیمارستان اندونزیایی معتبر نیست».

سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین در غزه همچنین گفت که «۷۰۰ نفر از جمله ۲۵۹ مجروح و بیمار همچنان در بیمارستان شفا محاصره هستند».

وی تصریح کرد، «دشمن صهیونیست هر لحظه ممکن است حماقتی را در حق کسانی که از بیمارستان اندونزیایی خارج می‌شوند، مرتکب شود».

اشرف القدره خاطرنشان کرد، «تا زمانی که آخرین مجروح از بیمارستان اندونزیایی انتقال داده نشود، این بیمارستان را ترک نخواهیم کرد».

در همین رابطه، «تدروس آدهانوم»، مدیرکل سازمان بهداشت جهانی گفت: «ما از حمله اسرائیل به بیمارستان اندونزیایی در غزه احساس وحشت می‌کنیم».

وی افزود: «نباید کادر پزشکی و درمانی و غیرنظامیان به ویژه در داخل بیمارستان‌ها مورد رعب و وحشت قرار گیرند». / ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده