پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان ادعا‌ها درباره خلع سلاح حماس تکذیب شد خالد قدومی، نماینده حماس: پیشنهاد ترامپ را پذیرفتیم و با عقل و قلب باز اعلام کردیم

فرمانده ارتش لبنان فرمان آماده باش داد؟

یک رسانه لبنانی از تصمیم ارتش این کشور برای استقرار ۸۰۰۰ سرباز در مناطق جنوبی این کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۶ - ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 21
کد خبر: ۲۱۴۶۹۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه لبنانی «القوات» در این باره اعلام کرد: ارتش لبنان در حال بررسی نقشی است که بر اساس قطعنامه شماره ۱۷۰۱ شورای امنیت به آن محول شده است که بر اساس آن باید ۱۲ هزار سرباز در منطقه حد فاصل «خط آبی» و رودخانه «لیطانی» در جنوب کشور مستقر شوند، اما ارتش در حال حاضر تنها ۴۰۰۰ سرباز را در آن منطقه مستقر کرده است.

این روزنامه به نقل از منابع خود نوشت که ارتش لبنان در حال بررسی جذب ۸۰۰۰ سرباز برای جبران کمبود مذکور است.

در همین راستا، ژنرال جوزف عون، فرمانده ارتش لبنان از یگان‌های نظامی مستقر در طرابلس بازدید کرد و گفت: اجازه نمی‌دهیم کسی به امنیت شهر آسیب برساند.

فرمانده ارتش لبنان در آستانه هشتادمین روز استقلال این کشور با ارسال پیامی به ارتش گفت: آمادگی نهاد نظامی را برای حضور در برابر خطراتی که لبنان را تهدید می‌کند، حفظ کنید.

وی ادامه داد: مقدر است که ملت ما در طول تاریخ معاصر خود، در منطقه‌ای که از آشوب و درگیری‌های خونین پی در پی رنج می‌برد، با چالش‌های پشت سر هم روبرو شود. امروز ما در مقابل صحنه‌ای بسیار خطرناک ایستاده‌ایم، چراکه دشمن اسرائیلی همچنان به هولناک‌ترین و خونین‌ترین قتل عام بی سابقه علیه ملت فلسطین ادامه می‌دهد و حملات خود را به حاکمیت، میهن و مردم ما در روستا‌ها و شهر‌ها در مرز‌های جنوبی و با استفاده از مهمات ممنوعه بین‌المللی تکرار می‌کند.

طی هفته‌های اخیر مرز‌های لبنان و سرزمین‌های اشغالی شاهد تبادل آتش میان حزب‌الله و ارتش رژیم صهیونیستی بوده است.

رسانه‌های عبری در این باره گزارش داده‌اند که از زمان آغاز نبرد طوفان‌الاقصی و شلیک موشک از جنوب لبنان، چند افسر و نظامی صهیونیست کشته و نیرو‌های اشغالگر مجبور به تخلیه هزاران شهرک‌نشین از شمال فلسطین اشغالی شدند. تعدادی از شهرک‌نشینان هم به صورت داوطلبانه شهرک‌ها را ترک کردند و بیشتر شهرک‌های شمالی در حال حاضر خالی شده و فقط سربازان دشمن در آنجا مستقر هستند./ ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار