وزیر امنیت داخلی آمریکا در بیمارستان بستری شد موشک‌های ایران بخش تکنولوژی‌های پیشرفته رژیم صهیونیستی رابه آتش کشیدند رسانه‌های عبری: ایران ۴۰۰ موشک به سمت «اسرائیل» شلیک کرده است هشدار حماس درباره عواقب عربده‌کشی آمریکا و اسرائیل در منطقه تماس تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی و ویتکاف وزارت خارجه آمریکا: ترامپ در مسئله ایران خواستار راه‌حل دیپلماتیک است گروسی: مدرکی درباره تلاش ایران برای حرکت به سمت سلاح هسته‌ای نداشته‌ایم کرملین: اسرائیل به دنبال پیگیری یک مسیر صلح آمیز نیست/ گروه ۷ کارایی خود را از دست داده است استقبال ایران از بیانیه مشترک کشور‌های عربی - اسلامی در محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران پادشاه اردن در پارلمان اروپا: حملات اسرائیل به ایران تهدیدی جدی برای کل منطقه است لاوروف: جامعه بین الملل باید برای کاهش تنش بین ایران و اسرائیل اقدام کند هشدار عراقچی نسبت به توطئه رژیم اسرائیل برای گسترش دامنه درگیری به دیگر بازیگران منطقه‌ای و جهانی سقوط ترکش‌های موشک ایرانی در نزدیکی منزل وزیر دارایی اسرائیل ترامپ: به دنبال توافقی واقعی با ایران هستم واکنش ایران به قطعنامه شورای همکاری خلیج فارس

شیخ نعیم قاسم: کشورهای عربی تنها با ارسال غذا برای مردم غزه خود را معاف نکنند

معاون دبیرکل حزب‌الله با بیان اینکه مقاومت لبنان اطلاع یافته نیروهای فلسطینی قادرند مدت‌ها در برابر نیروهای اسرائیلی مقاومت کنند، گفت کشورهای عربی نباید فقط به ارسال غذا و تدارکات برای مردم غزه اکتفا کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۹ - ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 21
کد خبر: ۲۱۴۶۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، شیخ «نعیم قاسم» معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان، ظهر امروز (سه‌شنبه)، در مراسم تقدیر از دانشجویان شهید شده در راه قدس در بیروت از اقدام نیروهای مسلح یمن در تصرف یک کشتی اسرائیلی تقدیر کرد.

 

ارتش یمن اخیرا و بعد از هشدار رسمی به تمام کشتی‌های اسرائیلی توانست کشتی اسرائیلی «گلکسی لیدر» را در دریای سرخ با تمام خدمه آن تحت کنترل خود درآورد و به بندر الحدیده در غرب یمن هدایت کند.

 

شیخ نعیم قاسم در این باره گفت: «آنچه یمنی‌ها انجام دادند، اقدامی شجاعانه بود که نشان داد امت [اسلامی] از ظرفیت‌های بالای ثمربخشی برخوردار است. کشتی‌ای که انصارالله بر آن مسلط شد، آغاز یک ضربه بسیار بزرگ است که اقتصاد اسرائیل را هدف قرار خواهد داد».

 

معاون دبیرکل حزب‌الله ادامه داد: «یمنی‌ها مصمم هستند و از چیزی نمی‌ترسند. آن‌ها از سال ۲۰۱۵ پایدار بوده‌اند و مقاومت کردند».

 

او همچنین در بخش دیگری از اظهاراتش به انتقاد از برخی کشورهای عربی پرداخت و اظهار داشت: «کشورهای عربی و اسلامی باید حتی شده اندک در آزار دادن دشمن سهیم شوند. اینکه کشورهای عربی غذا و آذوقه به مرم غزه بدهند تا خود را معاف کنند، کافی نیست!»

 

شیخ نعیم قاسم همچنین تاکید کرد پیروزی نیروهای مقاومت در شرایطی رقم می‌خورد که دشمن نتواند اهداف خود را محقق کند و تلاش دشمن برای نابودی حماس و مقاومت قابل تحقق نیست.

 

معاون دبیرکل حزب‌الله همچنین به ورود نیروهای اسرائیلی به نوار غزه اشاره کرد و گفت: «اطلاعاتی داریم که نشان می‌دهد مقاومت فلسطین قادر است مدت‌ مدیدی [در برابر] دشمن مقاومت کند».

 

شیخ نعیم قاسم در عین حال تاکید کرد: «جنگ علیه غزه را متوقف کنید به جای آنکه از ما بخواهید دامنه درگیری‌‌ها را گسترش ندهیم و جنگ تنها محدود به غزه باقی بماند»./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار