دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

تعداد شهیدان غزه از ۱۴۱۰۰ نفر گذشت/ زخمی‌شدن بیش از ۳۳ هزار نفر

دفتر اطلاع‌رسانی دولتی غزه اعلام کرد که تعداد شهیدان غزه به ۱۴۱۲۸ نفر رسیده است و ۵۸۴۰ نفر از آنان را کودکان و ۳۹۲۰ نفر دیگر از آنان را زنان تشکیل می‌دهند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۲ - ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - 2023 November 21
کد خبر: ۲۱۴۷۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ دفتر اطلاع‌رسانی دولتی غزه در گزارشی جدیدترین آمار شهدا و زخمی‌های غزه در نتیجه حمله‌های ارتش رژیم صهیونیستی به این باریکه را منتشر کرد.

دفتر اطلاع‌رسانی دولتی غزه تاکید کرد: تعداد شهدای حمله‌های اسرائیل به غزه به ۱۴۱۲۸ نفر رسیده که در این میان نام ۵۸۴۰ کودک و ۳۹۲۰ زن به چشم می‌خورد.

بر اساس گزارش این دفتر بیش از ۳۳ هزار فلسطینی نیز در نتیجه حملات وحشیانه ارتش رژیم صهیونیستی به غزه زخمی شده‌اند که ۷۵ درصد از آنان را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند.

این نهاد دولتی بیان کرد: تعداد افرادی که در جریان حمله‌های اسرائیل به غزه ناپدید شده‌اند از ۶۸۰۰ نفر فراتر رفته است و بیش از ۴۵۰۰ نفر از آنان زن یا کودک هستند.

دفتر اطلاع‌رسانی دولتی غزه اعلام کرد: ۲۰۵ نفر از کادر پزشکی، ۲۲ نفر از اعضای نیرو‌های امدادی و ۶۲ خبرنگار از آغاز جنگ علیه غزه به شهادت رسیده‌اند.

بر اساس این گزارش، ۸۳ مسجد غزه به طور کامل، بخش‌هایی از ۱۷۰ مسجد دیگر و همچنین ۳ کلیسا در نتیجه حمله‌های ارتش رژیم صهیونیستی به غزه ویران شده است.

این نهاد دولتی اعلام کرد: در نتیجه حمله‌های اسرائیل، ۲۶ بیمارستان و ۵۵ مرکز درمانی غزه از روند خدمت‌رسانی خارج شده‌اند. اشغالگران ۵۵ خودرو آمبولانس را هدف قرار داده‌اند و در نتیجه اتمام سوخت، ده‌ها آمبولانس دیگر نیز قادر به خدمت‌رسانی نیستند.

دفتر اطلاع‌رسانی دولتی غزه اعلام کرد که از آغاز جنگ تاکنون ارتش جنایتکار رژیم صهیونیستی ۱۳۵۴ جنایت را در حق ساکنان غزه مرتکب شده است. / الجزیره

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار