دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

محمد بن زاید خواستار آتش‌بس فوری در غزه شد

محمد بن زاید آل نهیان رئیس امارات متحده عربی عصر سه‌شنبه در سخنانی در جریان نشست مجازی بریکس خواستار برقراری آتش‌بس فوری در غزه شد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۴۸ - ۰۱ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 22
کد خبر: ۲۱۴۷۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد بن زاید آل نهیان در نشست مجازی بریکس خواستار محافظت از غیرنظامیان در نوار غزه و اطمینان از دسترسی ایمن، فوری و پایدار به کمک‌های بشردوستانه به نوار غزه بدون مانع و برقراری آتش‌بس فوری شد.

وی تأکید کرد که تنها راه حل این بحران احیای روند صلح به منظور دستیابی به صلحی عادلانه و همه جانبه مبتنی بر راه حل دو دولتی و ایجاد کشور مستقل فلسطینی در مرز‌های ۱۹۶۷ به پایتختی قدس شرقی است.

رئیس امارات متحده عربی در ادامه بر ضرورت تلاش جامعه بین المللی برای پایان دادن به درگیری‌ها و کاهش درد و رنج آسیب دیدگان تأکید کرد و خواستار تداوم تلاش‌ها برای ایجاد محیطی با صلح پایدار در خاورمیانه و اطمینان از این موضوع شد که همزیستی مسالمت آمیز راهی برای ثبات در منطقه می‌شود.

نشست فوق‌العاده بریکس (قدرت‌های اقتصادی نوظهور) به پیشنهاد آیت الله رئیسی رئیس‌جمهور اسلامی ایران و با محوریت غزه به شکل ویدئو کنفرانسی با حضور اعضای اصلی عصر سه‌شنبه برگزار شد.

 در پی تشدید تنش‌ها در غرب آسیا، گروه بریکس عصر س‌شنبه نشست ویژه‌ای با محوریت جنگ غزه برگزار کرد که این نشست به میزبانی آفریقای جنوبی به عنوان رئیس دوره‌ای بریکس برگزار شد.

سران بریکس و اعضای بریکس پلاس در این نشست مواضع خود را پیرامون حمایت از مردم مظلوم غزه بیان کردند. /ایرنا

ارسال نظر