سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد
هاآرتص؛

ایران پیچیده‌تر و قدرتمندتر از آن است که اسرائیل بتواند آن را شکست دهد

روزنامه صهیونیستی هاآرتص در یادداشتی تاکید می‌کند ایران پیچیده‌ترین و خطرناک‌ترین دشمنی است که اسرائیل با آن روبه‌رو بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۵ - ۱۷ دی ۱۳۹۷ - 2019 January 07
کد خبر: ۲۱۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه صهیونیستی هاآرتص در یادداشتی به بررسی سند جدید چشم‌انداز 50 ساله جمهوری اسلامی ایران پرداخته و اذعان کرد که کشور ایران، پیچیده‌ترین و خطرناک‌ترین دشمنی است که تل‌آویو تاکنون با آن مواجه بوده است.

 

در ابتدای این یادداشت، به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران در سال 2014 (هجدهم شهریور 1394) مبنی بر اینکه رژیم صهیونیستی 25 سال آینده را نخواهید دید، اشاره شده و نویسنده به کابینه اسرائیل پیشنهاد می‌کند که برای جلوگیری از نابودی، سند چشم‌انداز 50 ساله‌ای مشابه ایران، برای این رژیم تدوین کنند.

 

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی، در تاریخ 22 مهر امسال (1397) سند چشم‌انداز جدیدی، این بار با دوره‌ای 50 ساله، برای جمهوری اسلامی منتشر کردند که در آن بر لزوم جای گرفتن ایران در پنج کشور اول جهان از نظر علمی و فناوری و هفت کشور برتر دنیا در حوزه پیشرفت و عدالت تاکید شده بود.

 

هاآرتص ضمن تاکید بر لزوم حفظ امنیت و بازدارندگی رژیم صهیونیستی طی سال‌های آینده، می‌نویسد: «ایران پیچیده‌ترین و خطرناک‌ترین دشمنی است که اسرائیل با آن روبه‌رو بوده است، یک حکومت دینی با چشم‌انداز طولانی‌مدت.»

 

این روزنامه با لازم دانستن افزایش تاب‌آوری رژیم صهیونیستی جهت مقابله موثر با جمهوری اسلامی ایران، اذعان کرد: «ایران حقیقتا اولین دشمن (اسرائیل) است که بیش از حد قدرتمند و بزرگ است که بتوان شکستش داد.»

 

در ادامه این یادداشت با اشاره به اینکه ایران سیاست «جنگ فرسایشی تا زمان نابودی» را علیه رژیم صهیونیستی درپیش گرفته، آمده است: «پس اسرائیل باید نوعی استراتژی امنیت داخلی در نظر بگیرد که بهترین تناسب را با چنین تقابل طولانی مدت جدیدی داشته باشد.»

 

هاآرتص ضمن تکرار اتهامات علیه برنامه هسته‌ای ایران، نوشت: «تعدادی از بازیگران منطقه‌ای در حال تاسیس رآکتورهای اتمی هستند... پس این احتمال فزاینده وجود دارد که اسرائیل در چند دهه پیش رو، با سناریوی کابوس‌وار خاورمیانه‌ هسته‌ای مواجه شود.»

 

نویسنده این یادداشت که خود پیشتر معاون مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی بوده، در پایان با بیان اینکه رهبر انقلاب اسلامی ایران از هم‌اکنون مقاوم‌سازی جمهوری اسلامی در برابر طوفان‌های مختلف را آغاز کرده، نوشت که تل‌آویو هم باید به‌جای پرداختن به دعواهای سیاسی و حزبی، از همین امروز تدوین مسیر آتی را آغاز کند.

 

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار