پورجمشیدیان:بیش از۳میلیون و ۵۰۰هزار ایرانی در اربعین امسال حضور داشتند ناکامی گروهک مسلح در ورود به مرزهای جنوب شرق کشور / یک شرور به هلاکت رسید برگزاری کنکور 1405 در امنیت/توضیحات درباره قطعی برق در یک مرکز آزمون هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید

کلاهبرداری از مردم با وعده خرید خدمت سربازی

کلاهبرداری از مردم با وعده خرید خدمت سربازی مردی که با جعل عنوان یکی از ارگان‌های حکومتی اقدام به کلاهبرداری از مردم کرده بود، دستگیر شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۱ - ۰۱ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 22
کد خبر: ۲۱۴۹۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ محمدرضا موسوی، سرکلانتر پنجم پلیس پیشگیری تهران بزرگ در تشریح جزئیات این خبر گفت: روز گذشته ماموران کلانتری ۱۱۹ مهرآباد از طریق تماس یکی از شهروندان با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ متوجه شدند که مردی که با غصب عناوین نظامی متعلق به یکی از یکی از ارگان‌های نظامی حکومتی در محدوده خیابان پازوکی در حال سرقت و اخاذی از مردم است. در همین راستا نیز تیمی از ماموران به محل اعزام شده و رسیدگی به موضوع را در دستورکار خود قرار دادند.

وی با اشاره به حضور عوامل پلیس در محل گفت: ماموران با حضور در محل موفق به شناسایی مخفیگاه این فرد شده و پس از هماهنگی با مقام قضایی وارد مخفیگاه این فرد شده و اقدام به دستگیری متهم کردند. همچنین در جریان بازرسی از منزل متهم نیز یک دست لباس نظامی با درجه سرهنگی و دو عدد بی‌سیم کشف و ضبط شد.

موسوی با بیان اینکه در بررسی ماموران مشخص شد که این فرد هیچ ارتباطی با نهاد نظامی ادعایی ندارد، گفت: متهم تحت بازجویی قرار گرفت که در جریان آن مشخص شد که با جعل اسناد و وعده‌های دروغین خرید خدمت سربازی و ارائه کارت شناسایی جعلی خود را مامور پلیس معرفی کرده و به همین بهانه از جوانان اخاذی کرده است.

سرکلانتر پنجم پلیس پیشگیری تهران بزرگ با اشاره به تشکیل پرونده برای متهم دستگیرشده گفت: با دستور قضائی متهم برای تحقیقات تکمیلی در اختیار کارآگاهان پلیس آگاهی قرار گرفت. / همشهری

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار