دیدار اژه‌ای با مدیران رسانه‌ها؛ فراخوان اصلاح قانون مطبوعات؛ چند نقد جدی به قوه قضائیه اختلال در اینترنت برخی کاربران از ساعاتی پیش/ علت چیست؟ پیش بینی کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور/ احتمال بارش رگباری و پراکنده در نقاط مختلف وزیر بهداشت: امسال شش هزار تخت بیمارستانی افتتاح می‌شود انهدام ۸۱۶ باند تهیه و توزیع مواد مخدر در سال جاری اتصال برخط سازمان تأمین اجتماعی به دفاتر ثبت اسناد و املاک کشور اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد

معاون قوه قضاییه: استخدام ۱۰ هزار عضو شورای حل اختلاف را پیگیری می‌کنیم

معاون قوه قضائیه و رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور گفت: تمام تلاش ما این است ۱۰ هزار سهمیه جذب کنیم و استخدام از اعضای شورا‌های حل اختلاف را به مرحله اجرا بگذاریم تا حق اعضای شورا‌ها از بین نرود.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۴ - ۰۲ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 23
کد خبر: ۲۱۴۹۷۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام والمسلمین هادی صادقی شامگاه چهارشنبه یکم آذرماه جاری در آیین تکریم و معارفه معاونان سابق و جدید توسعه حل اختلاف دادگستری کل استان با گرامیداشت یاد شهدای مظلوم غزه ابراز امیدواری کرد دشمن بزودی از بین برود و ما نیز بتوانیم وظیفه خود را در این برهه مهم انجام بدهیم.

وی تصریح کرد: باید قدر فرصت‌ها را دانسته و در سنگر خدمت و پیشبرد اهداف حامعه اسلامی و تمدن اسلامی سهیم باشیم و به خوبی با مجاهدت و نیت جهادی کار کنیم.

رییس مرکز توسعه حل اختلاف کشور عنوان داشت: قضاوت شأن بلند انبیاء است و جایی‌ست که امام و وصی امام و یا نبی و وصی نبی در آن جایگاه می‌نشیند.

این مقام عالی قوه قضاییه بیان داشت: باید از حُرمت بلند قضاوت دفاع کنیم؛ با نگاه به اینکه قضاوت سنگری برای مجاهدت و جهاد علیه جرم و حق‌کُشی و احقاق حقوق مردم است و اینکه حقی اقامه شود و نه اینکه پرونده‌ای بسته شود.

معاون قوه قضائیه با تاکید بر اینکه آمارگرایی در دستگاه قضایی باید تعطیل شود، اضافه کرد: آمار‌های آخر ماه مبادا ما را به سمت این بکشاند که سخنان دو طرف پرونده را نشنویم و صدا‌ها به گوش‌مان نرسد، زیرا آنگاه صدا‌ها را باید در بیرون و از جا‌های دیگر بشنویم.

صادقی با اشاره به حضور قضات برجسته در استان کرمان ابراز داشت: از قضات ما آنچنان که باید و شاید در زبان و عمل و رعایت شئون آن‌ها تقدیر به عمل نمی‌آید، زیرا امکان آن به قدر کافی وجود ندارد.

وی گفت: امشب از ۲۱۸ نفر قضات برتر استان کرمان تجلیل می‌شود که این احترام به تلاش قضات، نشانه قدردانی است، اما زحمات آن‌ها جبران نمی‌شود.

وی با قدردانی از دوره ۴۰ ساله خدمت مهدی تقی‌زاده معاون سابق توسعه حل اختلاف دادگستری استان کرمان از وی به عنوان مردی شریف و با اخلاق نام برد و بر استفاده از تجربیات وی در زمینه داوری تاکید کرد.

رئیس مرکز توسعه حل اختلاف کشور گفت: قانون شورا‌های حل اختلاف دائمی‌ست و این قانون در دل خود دادگاه صلح را ایجاد کرده است و این دو در کنار هم هستند.

صادقی اضافه کرد: دادگاه صلح یک تاسیس مهم است و هرجا شورای حل اختلاف و دادگاه صلح را به خوبی پیوند دهند، حتما موفق می‌شوند.

وی اظهار داشت: کار دادگاه‌های صلح در درجه اول صلح و سازش است و زمانی که قضا و صلح و سازش با هم باشد، موفقیت هم افزایش می‌یابد.

معاون قوه قضائیه با اشاره به اینکه دادگاه صلح در محاکم است و باید صلح و سازش را با قدرت پیش ببرد، ابراز کرد: شورا‌های حل اختلاف با قدرت دادگاه‌های صلح به‌نحو مطلوب‌تری به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

حجت الاسلام صادقی بیان داشت: تمام تلاش ما این است که ۱۰ هزار سهمیه جذب و استخدام از اعضای شورا‌های حل اختلاف را به مرحله اجرا بگذاریم تا حق اعضای شورا‌ها از بین نرود. البته آزمون بصورت عمومی برگزار می‌شود. / ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار