نامه ایران به دبیرکل و شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ / ایروانی: ایران حق مشروع دفاع از خود را به‌نحوی قاطع اعمال خواهد کرد الحوثی: ثمره جهاد و شهادت رهبران مقاومت فلسطین، تحقق وعده الهی در زوال رژیم اسرائیل است واکنش مسکو به تهدیدات تل‌آویو علیه ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران و ونزوئلا پایان حضور نظامی امارات در یمن پس از تهدیدات عربستان سعودی بیانیه خانواده سخنگوی شهید گردان‌های القسام اظهارات تهدیدآمیز ترامپ علیه ایران در دیدار با نتانیاهو / ما می‌خواهیم سوریه زنده بماند دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن

ایران مشتری احتمالی جنگنده‌ «میگ ۳۵» روسیه

پایگاه «میلیتاری واچ مگزین» که اخبار نظامی را دنبال می‌کند، پنج کشور ایران، هند، مصر، بلاروس و کره شمالی را «مشتریان احتمالی جنگنده میگ ۳۵» روسیه خوانده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۴ - ۱۴ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 05
کد خبر: ۲۱۴۹۸

به گزارش راهبرد معاصر ، یک نشریه و پایگاه خبری- تحلیلی دنبال کننده مسائل و اخبار نظامی در جهان، از خرید احتمالی جنگنده میگ ۳۵ روسیه توسط پنج کشور از قبیل ایران خبر داده است.

 

در گزارش «میلیتاری واچ مگزین»، از پنج کشور ایران، هند، مصرف بلاروس و کره شمالی به عنوان «مشتریان احتمالی و مهم جنگنده‌های جدید میگ ۳۵ روسیه» یاد شده است.

 

در بخش مربوط به ایران، در این گزارش آمده است: «میگ ۲۹ پیشرفته‌ترین جنگنده در ناوگان جنگی ایران است و دو اسکادران اف ۱۴ تامکت آمریکایی هم جزو هواپیماهای پیشرو این کشور است».

 

به ادعای میلیتاری واچ مگزین، ایران با خرید جنگنده‌های میگ ۳۵ می‌تواند توانمندی نیروی هوایی خود را ارتقا دهد و با شکاف موجود در رابطه با اف ۳۵ رژیم صهیونیستی و اف‌ ۱۵ عربستان سعودی را کاهش دهد.

 

از نظر این نشریه، دلیل احتمالی دیگری که می‌تواند دلیل ایران برای خرید میگ ۳۵ باشد، تلاش این کشور برای جایگزینی جنگنده‌های اف ۵ و اف ۴ باشد که بیش از ۴۰ سال در نیروی هوایی این کشور مشغول به کار بوده‌اند.

منبع : فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار