ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم ایکس از دسترس خارج شد دستور اژه‌ای برای تعیین تکلیف پرونده‌های بالای یک سال

تمهیدات ترافیکی روز جمعه در تهران

رییس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: از ساعت 7 صبح جمعه در خیابان دماوند از روی پل امام علی ( ع ) تا محدوده میدان انقلاب اجازه تردد داده نخواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۴ - ۰۲ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 23
کد خبر: ۲۱۵۰۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ سید ابوالفضل موسوی پور رییس پلیس راهور تهران گفت : روز جمعه ۳ آذرماه به مناسبت هفته بسیج، رزمایش بزرگ بسیج را در تهران و در طول خیابان انقلاب خواهیم داشت که به همین مناسبت پلیس راهور تهران بزرگ تمهیدات خاص ترافیکی را در مسیرهای منتهی به این مراسم جهت برقرای نظم عبور و مرور به شرح ذیل در نظر گرفته است.

 

وی در خصوص محدودیت های توقف گفت: در طول خیابان دماوند از روی پل امام علی ( ع ) به سمت غرب تا میدان انقلاب توقف ممنوع می باشد و از ساعت 24 روز پنج شنبه تا پایان مراسم اجازه توقف به خودروها داده نخواهد شد.

 

سرهنگ موسوی پور افزود: محدودیت ها تردد نیز از ساعت ۰۷:۰۰ صبح جمعه از خیابان دماوند از روی پل امام علی ( ع ) تا محدوده میدان انقلاب می باشد که اجازه تردد داده نخواهد شد. همچنین درکلیه معابر عمود به این محور نیز محدودیت تردد اعمال و به خودروها اجازه ورود داده نخواهد شد.

 

وی بیان داشت: مسیرهای جایگزین نیز از شمال به جنوب و جنوب به شمال روی پل چوبی، شمال به جنوب خیابان مفتح و شمال به جنوب خیابان حافظ می باشد که رانندگان می توانند از این معابر جهت جایگزینی مسیر استفاده نمایند. همچنین خیابان کارگر و میدان انقلاب در مسیر شمال به جنوب و جنوب به شمال تردد جریان دارد .

 

رییس پلی راهور تهران بزرگ اظهار داشت: با توجه به اینکه در محدوده مراسم اتوبوسهای خط یک تندرو شرکت واحد اتوبوسرانی محدودیت اعمال می گردد با هماهنگی های بعمل آمده، اتوبوسها از بخش شرقی تهرانپارس تا محدوده میدان امام حسین (ع) و در بخش غربی از میدان آزادی تا میدان انقلاب نیز فعال می باشند و طبق اعلام شرکت اتوبوسرانی در مقطع میدان انقلاب تا میدان امام حسین ( ع) با قرار دادن اتوبوس در محورهای جانبی نسبت به خدمات دهی به شهروندان و مسافران خدمات خواهند داشت.

 

سرهنگ موسوی پور گفت: فعالیت مترو نیز مانند روزهای عادی می باشد و هیچگونه محدودیتی برای خدمات دهی ندارند.

 

وی به شهروندان توصیه داشت اگر کار ضروری خارج از منزل ندارند در این محدوده تردد نکرده و همچنین با توجه به محدودیت هایی که انجام می شود انتظار می رود شهروندان همکاری لازم را با تیم های پلیس راهور تهران بزرگ مستقر در اطراف مراسم مخصوصا در ضلع جنوبی میدان انقلاب با توجه به تراکم ترافیک در خیابان جمهوری داشته باشند./ فارس

ارسال نظر