محسنی اژه‌ای: قرارداد‌های حاکمیتی نباید با تغییر دولت‌ها مخدوش شوند واتس اپ برای آی پد عرضه شد جستجوی وب برای کاربران رایگان «کلود» در دسترس قرار گرفت وزیر آموزش و پرورش: ۳۰ هزار نفر را استخدام خواهیم کرد ۷۸ درصد ردشدگان گزینش معلمان در مرحله تجدیدنظر تأیید شدند هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۳/۷؛ رگبار و رعدوبرق در ۱۵ استان پدرام مدنی جاسوس رژیم اسرائیل اعدام شد سیگار، قاتل خاموش مغز و عامل زوال عقل هشدار درباره خطرات شباهت ظاهری دارو‌ها اساسنامه مدرسه مجازی تصویب شد واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ادعای علیرضا بیرانوند درباره پذیرش در دوره دکتری برخورد قاطع سازمان امور دانشجویان با گلوگاه‌های فساد در جذب دانشجو جهانگیر: ایران در مذاکره بر حق غنی‌سازی مُصر است / آزادی ۲ بازداشتی پرونده بندر رجایی/ تشکیل پرونده برای میرسلیم واکنش وزیر آموزش و پرورش به ماجرای لو رفتن سوالات امتحانات نهایی: کذب محض است مجوز استخدام ۲۷۰۰۰ نیرو در وزارت بهداشت / جذب ۹۵۰۰ پرستار جدید

امکان خروج از کشور با وسیله نقلیه شخصی در زمان اربعین وجود دارد؟

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: در زمان اربعین امکان خروج از کشور با وسیله نقلیه شخصی به علت حجم بالای تردد زائران وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۶ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 30
کد خبر: ۲۵۲۵۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ با نزدیک شدن به اربعین حسینی برخی از زائرین برای شرکت در این مراسم و رفتن به عراق از خودروی شخصی خود استفاده می‌کنند و برای این کار وسیله نقلیه خود را کاپوتاژ می‌کنند. کاپوتاژ سرویسی یک ساله است که خودرو‌های شخصی با تغییر پلاک خود به پلاک بین‌المللی و دریافت مدارک لازم که هر کدام هزینه خودشان را دارند، می‌توانند از مرز‌هایی که این سرویس را کنترل می‌کنند، عبور کنند.

سردار سید تیمور حسینی رئیس پلیس راهور فراجا در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص سفر به عراق با خودروی شخصی گفت: برخی از زائران اربعین با هدف خروج از کشور با وسیله نقلیه شخصی اقدام به کاپوتاژ کردن خودرو‌های خود می‌کنند.

وی با بیان اینکه در زمان اربعین امکان خروج از کشور با وسیله نقلیه شخصی وجود ندارد، افزود: حتی افرادی هم که خودروهایشان را کاپوتاژ کردند نمی‌توانند در بازه زمانی اربعین از کشور خارج شوند.

رئیس پلیس راهور فراجا بیان کرد: به همین منظور به مردم توصیه می‌کنم به دنبال کاپوتاژ کردن خودرو‌ها نروند و وقت خودشان را هدر ندهند.

سردار حسینی به دلیل اینکه چرا نمی‌شود با خودروی شخصی در زمان اربعین از کشور به سمت عراق رفت، اشاره کرد و گفت: علت این موضوع به دلیل حجم تردد بالای پیاده و خودرویی زائران در عراق است./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر