بوژوویچ برکنار و جباری سرمربی استقلال شد فیلم| لحظه دستگیری هانی کُرده شرور سطح یک به ضرب گلوله پلیس مدیرعامل پرسپولیس استعفا کرد/ جانشین درویش مشخص شد عکس / پزشکیان پای تخته رفت؛ تصاویری از جلسه بررسی راهکار‌های رفع ناترازی انرژی فیلم/ انهدام باند کلاهبرداری اتباع که با گروگانگیری صوری اقدام به اخاذی می‌کردند برد سخت کهکشانی‌ها مقابل آلاوز/ گلزنی کاماوینگا در روز اخراج امباپه پایان گروگان‌گیری در بهارستان؛ ۳ آدم‌ربا دستگیر شدند آتش‌بازی اعجوبه اسپانیایی در فرانسه/ آلکاراس قهرمان تنیس مونته‌کارلو شد لژیونر ایرانی در رادار پرسپولیس و تراکتور کدام ویتامین برای سلامت مغز ضروری است؟ شکست ۹ بر صفر علی ارسلان در کشتی فرنگی قهرمانی اروپا/ ناکامی قهرمان المپیک در نیمه نهایی بازداشت همخانه فراری پس از سقوط مرموز زن جوان از طبقه چهارم فیلم / پرداخت وام به بازنشستگان دوباره از سرگرفته شد تیم ملی فوتسال ایران نایب قهرمان تورنمنت تایلند شد یک جوان در آبشار شیرآباد غرق شد

پشت پرده خط خوردن ستاره سابق پرسپولیس از سپاهان

ژوزه مورایس پیش از دیدار تیمش مقابل استقلال خوزستان با وجود در دسترس نبودن بازیکنان ملی‌پوش، تصمیم گرفت آل‌کثیر را از لیست سپاهان خط بزند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۹ - ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 25
کد خبر: ۲۱۵۲۱۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ سپاهان در آخرین دیدار تیمش در لیگ برتر توانست در خارج از خانه از سد استقلال خوزستان بگذرد و خود را به صدرجدول نزدیک‌تر کند. ژوزه مورایس پیش از دیدار تیمش مقابل استقلال خوزستان تصمیم گرفت روی نام عیسی آل‌کثیر خط بکشد.

 

باشگاه سپاهان در این رابطه اعلام کرد که میان مورایس و آل‌کثیر سوءتفاهم پیش آمده اما این مساله حل خواهد شد.

 

مساله ناراحتی آل‌کثیر و اختلاف پیش آمده میان این بازیکن و مورایس پس از دیدار سپاهان و پرسپولیس به وجود آمده بود. عیسی آل‌کثیر، مهاجم پیشین پرسپولیس دوست داشت مقابل تیم سابقش قرار بگیرد اما مورایس با توجه به شرایط دیدار با پرسپولیس از او در زمین استفاده نکرد و همین مساله باعث به وجود آمدن چنین اختلافی شد.

 

ژوزه مورایس پرتغالی که پیش از این هم نشان داده بود در مساله نظم و انضباط تیمی با هیچ بازیکنی تعارف ندارد، پس از به وجود آمدن این مساله آل‌کثیر را از لیست تیمش در برابر استقلال خوزستان خط زد.

 

خط زدن عیسی آل‌کثیر از لیست سپاهان در شرایطی اتفاق افتاد که ۷ بازیکن سپاهان در اردوی تیم ملی حضور داشتند و مورایس با توجه به خستگی آنها از بازیکنانی در ترکیب خود استفاده کرد که در ترکیب اصلی تیم ملی بازی نکردند یا بازیکنان نیمکت‌نشین سپاهان در دیدارهای گذشته بودند.

 

هنوز مشخص نیست عیسی آل‌کثیر در لیست سپاهان برای تقابل با نیروی هوایی قرار می‌گیرد یا خیر اما چیزی که مشخص است مسئولان تیم سپاهان در تلاش برای حل این اختلاف، کاهش حواشی تیم و بازگشت آل‌کثیر به لیست سپاهان هستند./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده