سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد هشدار عراقچی و بن فرحان نسبت به پیامد‌های خطرناک تشدید تنش در منطقه ترامپ: ایران برای توافق «منصفانه و عادلانه» پای میز مذاکره بیاید گفتگوی فرمانده سنتکام آمریکا با رئیس ستاد کل ارتش ترکیه پ‌ک‌ک: تحولات سوریه، نشان‌دهنده شکست فرآیند صلح ترکیه است ترامپ: اوضاع در گرینلند خوب پیش می‌رود؛ پایان جنگ اوکراین در راه است

قطر: ۳۹ اسیر فلسطینی امشب آزاد می‌شوند

سخنگوی وزارت خارجه قطر خبر داد که مرحله دوم توافق تبادل اسرا بین حماس و رژیم صهیونیستی امشب انجام خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۰ - ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 25
کد خبر: ۲۱۵۳۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «ماجد بن محمد الانصاری» سخنگوی وزارت خارجه قطر خبر داد که امشب ۳۹ نفر از غیر نظامیان فلسطینی در ازای ۱۳ اسیر صهیونیست، آزاد خواهند شد.

اسامه حمدان از رهبران جنبش حماس هم گفت رژیم صهیونیستی نخواهد توانست به زور، اسرای خود را آزاد کند. حمدان تأکید کرد: اینکه اسرائیل مجبور شد ۱۵۰ زن و کودک را آزاد کند، نتیجه جانفشانی‌های القسام بود.

الانصاری همچنین گفت که ۷ نفر از افرادی که آزاد خواهند شد، تبعه خارجی هستند. حماس ساعاتی پیش گفته بود که به دلیل بدعهدی صهیونیست‌ها در وارد کردن کمک‌های انساندوستانه به غزه، حاضر به تبادل اسرا نیست.

سخنگوی وزارت خارجه قطر همچنین گفت که تأخیر در آزادسازی اسرا از سوی طرفین بوده است، ولی با تماس‌های قاهره و دوحه با حماس و رژیم صهیونیستی، این مسئله حل شده است.

گردان‌های القسام –شاخه نظامی جنبش حماس فلسطین- هم ساعتی پیش خبر داد که روند آزادسازی دومین گروه از اسرا را به تعویق انداخته است تا رژیم صهیونیستی به مفاد توافق پابیند شود.

القسام همچنین گفت که آزادی دومین گروه از اسرای صهیونیست، منوط به این است که رژیم صهیونیستی اجازه دهد کامیون‌های امدادرسانی وارد شمال نوار غزه شوند.

به گفته این گروه، رژیم صهیونیستی به معیار‌های آزادی اسرا که قبلا بر سر آن توافق شده بود، پایبند نیست. /فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار