نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است

شهادت ۲۳۲ فلسطینی در کرانه باختری از ابتدای جنگ غزه

وزارت بهداشت فلسطین خبر داد که طی ۵۰ روز گذشته ۲۳۲ نفر در کرانه باختری به دست صهیونیست‌ها به شهادت رسیده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۷ - ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 25
کد خبر: ۲۱۵۲۵۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزارت بهداشت فلسطین امروز (چهار آذر) در بیانیه‌ای اعلام کرد که طی ۵۰ روز گذشته و از ابتدای جنگ در غزه، ۲۳۲ نفر در کرانه باختری طی حملات نظامیان و شهرک‌نشینان اسرائیلی به شهادت رسیده‌اند.

به نوشته وبگاه خبری روسیا الیوم، در اطلاعیه وزارت بهداشت فلسطین آمده است که در آخرین مورد یک جوان فلسطینی در روستای «قباطیه» به شهادت رسیده و دو جوان دیگر زخمی شده‌اند.

از ابتدای حملات رژیم اسرائیل در غزه، کرانه باختری نیز شاهد خیزش جوانان بود. بامداد سه شنبه هفته گذشته منابع محلی از درگیری رزمندگان فلسطینی با نظامیان اسرائیلی در منطقه «صافا» واقع در «بیت امر» در شمال کرانه باختری خبر دادند.

همزمان گروه مقاومت «کتائب شهداء الاقصی» اعلام کرد: «مجاهدان ما صهیونیست‌ها را در پاسگاه سالم در شهر جنین با مواد منفجره بسیار قوی هدف قرار دادند».

طی دو سال گذشته شرایط کرانه باختری به شکل گسترده با سال‌های پیش از آن متفاوت شده و ده‌ها گروه کوچک مسلح در روستا‌ها و اردوگاه‌های آوارگان تشکیل شده که نشان می‌دهد کرانه باختری مسلح شده است. در جریان جنگ غزه نیز رژیم اسرائیل مجبور شد کرانه باختری را به شکل پادگان نظامی در آورد و روز و شب به اردوگاه‌ها و روستا‌های فلسطینی نشین یورش ببرد.

از سوی دیگر جنگ در غزه در حالی از روز گذشته وارد آتش‌بس موقتا چهار روزه شده است که تاکنون به گفته دیدبان حقوق بشر اروپای مرکزی ۲۰۰۳۱ نفر در غزه به شهادت رسیده‌اند که ۸۱۷۶ نفرشان کودک هستند. رژیم اسرائیل نیز مدعی شده است که ۱۲۰۰ شهرک‌نشین و ۳۹۲ نظامی طی حملات مقاومت به هلاکت رسیده و بیش از پنج هزار نفر نیز زخمی شده‌اند. / فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار