بازگشایی گذرگاه مرزی رفح برای بازگشت به غزه-راهبرد معاصر
وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت توسط دیوان لاهه صادر شد صدور بیانیه اتحادیه اروپا درباره برنامه هسته‌ای ایران + جزئیات واشنگتن: همچنان از حق اسرائیل برای دفاع از خود حمایت می‌کنیم واکنش روسیه و چین به وتوی پیش نویس قطعنامه غزه توسط آمریکا

بازگشایی گذرگاه مرزی رفح برای بازگشت به غزه

سخنگوی سازمان گذرگاه‌های مرزی در غزه با تأکید بر اینکه گذرگاه مرزی رفح به روی فلسطینی‌های مایل به بازگشت به نوار غزه باز است، اعلام کرد: امروز ۲۵۰ نفر از افراد معلق مانده در مصر، به نوار غزه بازگشته‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۱ - ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 25
کد خبر: ۲۱۵۲۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ هشام عدوان در گفتگو با شبکه الجزیره گفت: کمک‌های وارد شده به نوار غزه، کمتر از حد انتظار است و تناسبی با نیاز‌های این منطقه جنگ زده ندارد.

عدوان افزود: خودرو‌های سازمان بین المللی صلیب سرخ، اسرای اسرائیلی را از طریق گذرگاه رفح منتقل می‌کنند.

سخنگوی سازمان گذرگاه‌های مرزی در غزه تأکید کرد: از زمان بازگشایی گذرگاه رفح با مشکلات فراوانی مواجه بوده ایم که از جمله آن‌ها کمبود کامیون بوده است.

هشام عدوان تصریح کرد: امروز و در دومین روز آتش بس، ۷۰ کامیون از طرف مصر وارد نوار غزه شدند.

از سوی دیگر، مدیر دفاع مدنی غزه نیز از کشور‌های عربی خواست تجهیزات و امکانات لازم برای خارج کردن پیکر‌های شهدای تجاوز اخیر رژیم صهیونیستی به غزه از زیر آوار ساختمان‌ها را در اختیار این نهاد بگذارند.

مقاومت فلسطین، در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغالگری و تجاوز رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه و دیگر مناطق سرزمین‌های اشغالی، در هفت اکتبر (۱۵ مهر) عملیات طوفان الاقصی را علیه این رژیم آغاز کرد که رژیم صهیونیستی در واکنش به آن، مطابق معمول با قتل عام غیرنظامیان و بمباران مناطق مسکونی به عملیات رزمندگان مقاومت پاسخ داد.

جنایات رژیم صهیونیستی واکنش شدید مردم آزاده جهان و مسلمانان را در سراسر جهان در پی داشت و بسیاری از دولت‌ها و نهاد‌های بین المللی نیز مجبور به تبعیت از افکار عمومی و محکوم کردن این جنایات شدند. با وجود فشار افکار عمومی جهان، بسیاری از دولت‌های غربی از جمله دولت‌های انگلیس، فرانسه، آلمان و آمریکا بر حمایت همه جانبه و بی قیدوشرط از جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین تاکید کردند.

رژیم اشغالگر اواخر هفته گذشته، شکست در عملیات خود علیه مقاومت فلسطین را پذیرفت و تسلیم مقاومت شد. آتش‌بس چهار روزه بین رژیم صهیونیستی و جنبش مقاومت حماس در نوار غزه از ساعت ۷ صبح روز جمعه (به وقت محلی) آغاز شد./ ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار