فوری/ کشف قصور ایمنی در حادثه بندرعباس/ کمیته ویژه مقصران را احضار کرد تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس تسریع در روند رسیدگی به لایحه سازمان ملی مهاجرت وزیر اطلاعات: با مسئولان دوتابعیتی طبق قانون برخورد می‌کنیم هشدار اطلاعات سپاه به سودجویان استخراج ارز دیجیتال کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور

طرح مجلس برای چابک سازی دولت

رئیس کمیسیون شوراهای مجلس با اشاره به طرح ساماندهی جامع مدیریت شهری و روستایی ، گفت: برای چابک سازی دولت، می‌توان بسیاری از امور را به مدیریت شهری واگذار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۵ - ۰۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 26
کد خبر: ۲۱۵۳۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدصالح جوکار رئیس کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی درباره آخرین وضعیت بررسی طرح ساماندهی جامع مدیریت شهری و روستایی در مجلس، گفت: طرح مذکور را از ابتدای مجلس یازدهم پیگیری کردیم و با این که طرح مذکور در کمیسیون شوراها تصویب و کلیات آن هم در صحن مجلس تصویب شده است؛ اما با توجه به ذینفع بودن برخی سازمان‌ها، اشخاص ، تاکنون نتوانستیم آن را به صورت کامل به تصویب برسانیم.

 

وی با بیان اینکه شهر، مستقل بوده و مدیریت شهر هم باید مستقل باشد، افزود: در حال حاضر نهادهای متعددی در مدیریت امور شهر و ارائه خدمات نقش دارند که در برخی موارد سبب تعارض در بخش‌های مختلف می‌شود ؛ مطالعاتی که از سوی مرکز پژوهش‌های مجلس انجام شده، اکثر کلان شهرهای دنیا این الگو را اجرا کرده و نتایج بسیار خوبی نیز از آن به دست آورده‌اند.

 

رئیس کمیسیون شوراهای مجلس اضافه کرد: برای چابک سازی دولت، می‌توان بسیاری از امور را به مدیریت شهری واگذار کرد.

 

جوکار با اشاره به لایحه برنامه هفتم توسعه کل کشور، خاطرنشان کرد: اخیراً در برنامه هفتم بحث ایجاد ساختار جدید در روستاها مطرح شد، زمانی که در روستا، شورا و دهیار وجود دارد، نیازی به ایجاد سازمان دیگر نیست و باید برای مدیریت بهتر، دهیاری را تقویت کرد.

 

نماینده یزد در مجلس با تاکید بر اینکه اگر دهیاری تقویت شود، متولی تمام اقدامات روستا خواهد شد، اظهار کرد: قطعا با راه‌اندازی یک سازمان جدید در روستاها، در این روستا‌ها هم مانند شهرها با چالش‌هایی مواجه خواهیم شد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار