جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

آزاد سازی و سهمیه بندی آرد و نان منتفی شد؟

مدیرعامل طرح هوشمندسازی نان گفت: انجام سهمیه بندی و آزاد سازی به صورت کامل منتفی شده و در حال حاضر هوشمند سازی این سهمیه مطرح است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۳ - ۰۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 26
کد خبر: ۲۱۵۳۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، ابراهیمی مدیرعامل طرح هوشمندسازی نان در آیین ارائه دستاوردهای طرح ملی هوشمند سازی یارانه آرد ونان و رونمایی از بزرگترین سامانه اشتراک گذاری تجربه خرید گفت: از اواخر سال ۱۴۰۰ موضوع آزاد سازی قیمت ارز و بهبود هدف مدتی یارانه مطرح شد و با جنگ اوکراین با عث افزایش غلات شد.

 

به گفته وی در همان دوره موضوع حفظ قدرت خرید نان مطرح شد و در شهریور ۱۴۰۰ ثبات قمیت نان در بودجه مطرح شد که در نهایت دولت تصمیم گرفت مجموع اقداماتی را برای سامان‌دهی وضعیت آرد و نان انجام دهد.

 

ابراهیمی اظهار کرد: برخی گفتند آزادسازی قیمت انجام شود و برخی اعلام کرد سهمیه بندی آرد شود که در یک اقدام فنی دانش بنیان با همراهی همه سازمان های درگیر به صورت شبانه‌روزی و انجام مطالعات دقیق در حوزه نرم افزاری و سخت افزاری طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان را آغاز کردیم.

 

او گفت: انجام سهمیه بندی و آزاد سازی به صورت کامل منتفی شد همچنین تا قبل از آن فکر می کردیم ۱۵تا ۱۶نوع نان در کشور داریم اما بعدا مشخص شد ۷۲۵ نوع نان در کشور کشف شد.

 

ابراهیمی افزود: امروز با اتصالات داشبورد از خروجی آن سیستم های مرتبط منظومه ای از سامانه مورد نیاز مرکز تماس و کاربران کشف تقلب های اجتماعی از طریق هوش مصنوعی قابل کشف است و به مرور این کنترل ها انجام می شود همچنین در واحد پشتیانی ۹۱۷ هزار تماس گرفته شده و پاسخ داده شده است.

 

او بیان کرد : ۲هزار و ۲۰۰ تماس در روز داریم و پشتیانی این سیستم ها آنلاین در حال انجام است و با مرکز پشتیانی و حدود ۲هزار تراکنش در ثانیه آماده پردازش هستیم و در این مدت از بعد پیچیدگی و تنوع صرفه جویی قابل توجه انجام شده است./ 

ارسال نظر