پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

سکته مغزی در ایران ۱.۵ برابر متوسط جهانی

عضو هیأت مدیره انجمن سکته مغزی ایران با اشاره به این مهم که سکته مغزی دومین علت مرگ و میر در ایران محسوب می‌شود، بیان داشت: متاسفانه میزان بروز سکته مغزی در ایران ۱۰سال جوانتر و ۱.۵ برابر متوسط جهانی است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۴ - ۰۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 26
کد خبر: ۲۱۵۴۱۳

به گزارش راهبرد معاصر، احسان شریفی‌پور استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و دبیر اجرایی پانزدهمین کنگره بین المللی سکته مغزی که در روزهای ۲۲ لغایت ۲۴ آذرماه در مرکز همایش‌های هتل قلب تهران برگزار می‌شود، اظهارداشت: این کنگره با حضور برترین اساتید داخلی در کنار اساتید صاحب نام خارجی از ۱۰ کشور جهان با ارائه آخرین دستاوردهای علمی در حیطه بیماری‌های عروقی مغز و نخاع و آخرین یافته‌های دانشی، مهارتی، تکنیکی و تکنولوژی این حوزه پزشکی برگزار می‌شود.

 

وی گفت: در این کنگره حدود ۱۰۰ سخنرانی به همراه کارگاه‌های متنوع علمی و پانل‌های تخصصی در کنار بحث‌های بین رشته‌ای میان رشته‌های مغز و اعصاب، توانبخشی، جراحی اعصاب، رادیولوژی و همچنین توجه ویژه به بحث تکنیکها و روش‌های نوین آندوواسکولار جهت درمان بیماران دچار سکته های مغزی و نیز توانبخشی پیشرفته و موثر این بیماران را خواهیم داشت.

 

شریفی‌پور با اشاره به این مهم که سکته مغزی دومین علت مرگ و میر در ایران محسوب می‌شود، بیان داشت: بروز سکته مغزی در دنیا یک چالش بسیار بزرگ است و از نخستین علل ناتوانی افراد در کل دنیا نیز شناخته می‌شود.

 

این عضو هیأت مدیره انجمن سکته مغزی ایران، افزود: متوسط بروز سکته مغزی در جهان در سنین ۷۰ سال به بعد است که متاسفانه در کشور ما ۱۰سال پایین‌تر بوده و در سنین ۶۰ سال به بعد اوج بروز این سکته‌ها اتفاق می‌افتد.

 

این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به میزان بروز سکته مغزی در ایران اشاره کرد و گفت: متاسفانه میزان بروز سکته مغزی در ایران ۱.۵ برابر متوسط جهانی است به طوری که اگر در جهان به ازای هر ۱۰۰هزار نفر کمتر از ۱۰۰ سکته مغزی به صورت سالانه بروز کند در ایران طبق مطالعات دقیقی که انجام شده این میزان به ۱۵۰ مورد بروز سکته مغزی در هر ۱۰۰هزار نفر است و جا دارد برنامه های جدی برای پیشگیری از این بیماری مرگبار برنامه ریزی و اجرایی شود.

 

شریفی‌پور یادآور شد: در بیماران مبتلا به سکته مغزی یک زمان طلایی وجود دارد به طوری که اگر در ٤.٥ ساعت اول به مراکز درمانی واجد شرایط مراجعه شود با یک درمان حل کننده لخته، خطر رفع خواهد شد و حتی در زمان حدود ۶ و گاها تا ٢٤ ساعت نیز با روش آندوواسکولار می‌توان درمان را کامل کرد.

 

وی ادامه داد: در این زمان طلایی نیاز به هماهنگی پیش بیمارستانی ، داخلی بیمارستانی و در آخر توان‌بخشی بسیار حائز اهمیت خواهد بود که در این کنگره به این سه حلقه اصلی توجه ویژه شده و سخنرانی‌ها و پانل‌های متنوعی برای هرکدام از آن‌ها توسط اساتید و محققان و متخصصان این امر خواهیم داشت.

 

شریفی پور گفت: خوشبختانه با برنامه ۷۲٤ که با همکاری وزارت بهداشت، انجمن سکته مغزی و دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور اجراء شد به صورت موفقی توانستیم در عرصه درمان سکته مغزی عمل کنیم که نتیجه آن طبق آخرین گزارش سازمان بهداشت جهانی و سازمان جهانی سکته مغزی، ایران جزء ۱۰ کشور موفق در زمینه درمان حاد سکته مغزی قرار گرفته است.

 

دبیراجرایی پانزدهمین کنگره سکته مغزی، افزود؛ امید است با توجه و حمایت بیشتر از این رویداد با قوت بیشتری بکار خود در خدمت‌رسانی و نجات جان و زندگی مردم عزیز کشورمان ادامه داده و بتوانیم استفاده از روشهای نوین در نجات جان بیماران را بیشتر گسترش دهیم./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار