وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد

قیمت جهانی طلا امروز ۶ آذر ۱۴۰۲

قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۵۲ درصد افزایش به ۲۰۱۱ دلار و ۳۲ سنت رسید.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۲ - ۰۶ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 27
کد خبر: ۲۱۵۵۴۳

به گزارش راهبرد معاصربه نقل از رویترز، قیمت طلا در اولین ساعات تجارت در روز دوشنبه در آسیا همچنان بالاتر از 2000 دلار قرار دارد. انتظار عدم افزایش دوباره نرخ بهره بانک مرکزی آمریکا از قیمت این فلز گرانبها حمایت کرده است.


قیمت هر اونس طلا امروز با 0.52 درصد افزایش به 2011 دلار و 32 سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک افزایش 0.42 درصدی به 2031 دلار و 80 سنت رسیده است.


در این بین، شاخص دلار آمریکا که ارزش آن را در برابر 6 ارز برتر دنیا نشان می‌دهد تا 103.40 کاهش یافته، یعنی پایین‌ترین رقم از ماه سپتامبر. پایین آمدن ارزش دلار خرید طلا را برای دارندگان سایر ارزهای دنیا ارزان‌تر کرده و تمایل برای آن را بالاتر می‌برد.

 

رشد بخش خصوصی در آمریکا در اوایل نوامبر آهسته‌تر شده است. شاخص مدیران خرید در این بخش روی 50.7 ثابت مانده و شاخص مدیران خرید بخش تولید کارخانه‌ای هم تا 49.4 پایین آمده است، یعنی کمتر از پیش‌بینی 49.8. شاخص مدیران خرید در بخش خدمات تا 50.8 بالا آمده است.

 

این آمار حاکی از آن است که فدرال رزرو آمریکا موضع آرامتری را در قبال نرخ بهره در اجلاس آینده در پیش خواهد گرفت. بازارها انتظار دارند بانک مرکزی آمریکا نرخ بهره را در اوایل سال آینده میلادی پایین بیاورد که بیش از پیش دلار را تضعیف خواهد کرد.
پایین آمدن نرخ بهره هزینه نگهداری طلا به عنوان یک سرمایه غیر سودده را کاهش داده و تمایل برای خرید آن را بالا می‌برد.

 

تاجران طلا در حال حاضر منتظر انتشار تولید ناخالص داخلی آمریکا در روز چهارشنبه و شاخص هزینه‌کرد مصرف شخصی در روز پنجشنبه هستند.

 

در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره با 1.49 درصد افزایش به 25 دلار و 6 سنت رسید و پلاتین با 0.23 درصد کاهش 932 دلار و 64 سنت معامله می‌شود./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار