العربی‌الجدید: ایران با زبان متناسب به تمام بند‌های نامه ترامپ پاسخ داده است گرینلند دولت جدید تشکیل داد سازمان ملل: همه چیز در غزه از جمله زندگی رو به پایان است افزایش شمار قربانیان زلزله میانمار به ۷۰۰ تن تعیین شیخ «اسامه الرفاعی» به سمت مفتی کل سوریه پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود

قانونگذار آلمانی: ارتش ما در جنگ تنها دو روز دوام می‌آورد

یک نماینده پارلمان آلمان نسبت به افت شدید آمادگی رزمی ارتش این کشور به دلیل جریان کمک‌های تسلیحاتی برلین برای کی‌یف هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۲ - ۰۶ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 27
کد خبر: ۲۱۵۵۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، «یوهان وادپول»، قانونگذار حزب مخالف «اتحاد دموکراتیک مسیحی» در پارلمان آلمان هشدار داد، ادامه جریان ارسال تسلیحات و مهمات از سوی برلین برای کی‌یف باعث کمبود ذخایر نیروهای مسلح آلمان و تضعیف شدید آمادگی رزمی این نیروها شده است.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، این قانونگذار آلمانی در مصاحبه‌ای بیان کرد: «این کمبودها موجب شده‌اند واحدهای حیاتی سربازان ارتش آلمان در یک نبرد تنها برای حداکثر دو روز بتوانند که دوام بیاورند. چنین وضعیتی در مجموع فاجعه‌بار است.»

 

او تاکید کرد: «هر کسی که از آماده بودن برای جنگ حرف می‌زند اما انتظار دارد که ارتش آلمان دست کم برای دفاع از خودش آمادگی داشته باشد باید رخ ندادن یک چنین وضعیت بدی را تضمین می‌کرد. متاسفانه عکس این اتفاق رخ داد.»

 

این سیاستمدار آلمانی با تاکید بر اینکه فرآیند بهبود توانایی رزمی ارتش آلمان کند شده است، از عملکرد «بوریس پیستوریوس»، وزیر دفاع آلمان انتقاد کرده و او را مقصر وضعیت به وجود آمده دانست.

 

وادپول گفت: «نیروهای مسلح آلمان حتی در فرآیند تامین ادوات جایگزین نیز عملا در حال ضرر هستند. در وضعیت امنیتی کنونی اینکه کمک‌های اهدایی به اوکراین در زمینه تسلیحات و مهمات جبران نمی‌شوند، غیرقابل قبول است.»

 

این قانونگذار آلمانی از اعمال خدمات سربازی اجباری در آلمان حمایت کرده و آن را لازم دانست.

 

او بیان داشت: «ما بدون پرسنل نظامی لازم، نخواهیم توانست دفاع موثر ملی را برای آلمان تضمین کنیم.»

 

آمریکا و اتحادیه اروپا از زمان آغاز جنگ اوکراین در فوریه 2022 ده‌ها میلیارد دلار تسلیحات به کی‌یف ارسال کرده‌ و به تدریج سلاح‌های سنگین‌تر و پیشرفته‌تر شامل تانک‌های جنگی اصلی، سامانه‌‌های پدافند هوایی نظیر «پاتریوت» و موشک‌های دوربرد را در اختیار این کشور قرار داده‌اند.

 

روسیه در فوریه ۲۰۲۲ بعد از تجربه چندین ماه پرتنش با ناتو به دنبال درخواست کمک جمهوری‌های منطقه دونباس در شرق اوکراین عملیات نظامی ویژه‌ای را با ماموریت غیرنظامی سازی و نازی‌زدایی این کشور آغاز کرد.

 

اروپایی‌ها پیش از عملیات روسیه در فوریه ۲۰۲۲ در اوکراین، با خصومت نشان دادن علیه روسیه و نادیده گرفتن مطالبات و منافع امنیتی مسکو زمینه ساز بروز جنگ در اوکراین شده و در جریان این عملیات نیز حمایتهای همه جانبه ای را از اوکراین به عمل آورده اند./ فارس

ارسال نظر