محسنی اژه‌ای: قرارداد‌های حاکمیتی نباید با تغییر دولت‌ها مخدوش شوند واتس اپ برای آی پد عرضه شد جستجوی وب برای کاربران رایگان «کلود» در دسترس قرار گرفت وزیر آموزش و پرورش: ۳۰ هزار نفر را استخدام خواهیم کرد ۷۸ درصد ردشدگان گزینش معلمان در مرحله تجدیدنظر تأیید شدند هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۳/۷؛ رگبار و رعدوبرق در ۱۵ استان پدرام مدنی جاسوس رژیم اسرائیل اعدام شد سیگار، قاتل خاموش مغز و عامل زوال عقل هشدار درباره خطرات شباهت ظاهری دارو‌ها اساسنامه مدرسه مجازی تصویب شد واکنش رئیس دانشگاه آزاد به ادعای علیرضا بیرانوند درباره پذیرش در دوره دکتری برخورد قاطع سازمان امور دانشجویان با گلوگاه‌های فساد در جذب دانشجو جهانگیر: ایران در مذاکره بر حق غنی‌سازی مُصر است / آزادی ۲ بازداشتی پرونده بندر رجایی/ تشکیل پرونده برای میرسلیم واکنش وزیر آموزش و پرورش به ماجرای لو رفتن سوالات امتحانات نهایی: کذب محض است مجوز استخدام ۲۷۰۰۰ نیرو در وزارت بهداشت / جذب ۹۵۰۰ پرستار جدید

برگ برنده اپل در میدان رقابت هوش مصنوعی

هوش مصنوعی کلمه کلیدی سال ۲۰۲۳ بوده است. شرکت‌های بزرگ فناوری از جمله گوگل، متا و مایکروسافت در این سال خط تولید محصولات خود و چشم انداز بزرگشان را برای مهار هوش مصنوعی به نمایش گذاشتند و در حال پیشروی هستند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۱ - ۰۳ دی ۱۴۰۲ - 2023 December 24
کد خبر: ۲۲۰۰۱۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ باوجود تمام هیاهویی که در یک سال گذشته حول محور هوش مصنوعی وجود داشته است، سکوت اپل در این نمایش قدرت عجیب بود. شاید به همین دلیل است که بسیاری از آن‌ها می‌پرسند اپل برای همگام شدن با مسابقه تسلیحاتی هوش مصنوعی چه کاری انجام می‌دهد.

پاسخ ساده است، اپل سال هاست که با هوش مصنوعی در ظرفیت‌های مختلف کار می‌کند. فقط مسئله این است که کاربران نتوانسته اند چیزی مانند ChatGPT را در آیفون خود داشته باشند. با این حال، همه چیز در حال تغییر است. اپل در یک مقاله تحقیقاتی جدید تکنیکی را نشان داده است که می‌تواند به اجرای هوش مصنوعی در آیفون کمک کند. این تکنیک شامل ساده سازی مدل زبان‌های بزرگ با استفاده از بهینه سازی ذخیره سازی فلش است. هنگامی که اپل هوش مصنوعی پیشرفته را در آیفون ادغام می‌کند، شکل جدیدی از این فناوری رقم خواهد خورد.

این غول فناوری از طریق دو مقاله تحقیقاتی جدید که در این ماه به نمایش گذاشته است، پیشرفت‌های قابل توجهی در هوش مصنوعی اعلام کرده است. این مقاله تکنیک‌های جدیدی را برای آواتار‌های سه بعدی و استنتاج مدل زبانی کارآمد نشان داد. طبق تحقیق جدید، پتانسیل تغییر تجربه آیفون می‌تواند تجربه بصری همه جانبه تری را ارائه دهد و کاربران می‌توانند به سیستم‌های پیچیده هوش مصنوعی دسترسی داشته باشند.

مقاله تحقیقاتی اساساً بر اجرای مدل‌های زبان بزرگ به طور مؤثر بر روی دستگاه‌هایی با ظرفیت DRAM محدود تمرکز دارد. DRAM یک حافظه با دسترسی تصادفی پویا است که در رایانه‌های شخصی استفاده می‌شود و به دلیل سرعت بالا، چگالی بالا، مقرون به صرفه بودن و مصرف انرژی کمتر شناخته شده است. / ایندین اکسپرس

مطالب مرتبط
ارسال نظر