غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

روسیه خواستار آتش‌بس دائمی در غزه شد

سفیر فدراسیون روسیه در فلسطین اشغالی ضمن اشاره به حمایت روسیه از وقفه بشردوستانه‌ای که در نوار غزه برقرار شده، اما گفت که مسکو خواستار دائمی‌شدن این آتش‌بس است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۳ - ۰۶ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 27
کد خبر: ۲۱۵۶۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، «آناتولی ویکتوروف» سفیر فدراسیون روسیه در فلسطین اشغالی امروز (دوشنبه) بار دیگر موضع مسکو در حمایت از آتش‌بس دائمی در نوار غزه را تکرار کرد.

 

ویکتوروف در مصاحبه با شبکه «روسیا۲۴» ضمن اشاره به حمایت روسیه از وقفه بشردوستانه‌ای که در نوار غزه برقرار شده، اما گفت که مسکو خواستار دائمی‌شدن این آتش‌بس است.

 

وی در این‌باره توضیح داد: «درمورد آتش‌بس [موقت]، ما از آن استقبال می‌کنیم. البته این چیزی نیست که در این شرایط لازم است. ما طبیعتاً طرفدار توقف کامل خصومت‌ها، ایجاد وقفه‌های بشردوستانه، حل فوری همه مسائل بشردوستانه و ایجاد شرایط برای یک گفتگوی سیاسی تمام عیار هستیم».

 

این دیپلمات روس در ادامه این مصاحبه ابراز امیدواری کرد که دیگر اتباع روسی حاضر در نوار غزه نیز بتوانند سریعتر این منطقه را ترک کنند.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، ویکتوروف با اشاره به خروج تعداد زیادی از اتباع روس از نوار غزه در جریان جنگ، اظهار داشت: «امید است که دیگر بازداشتی‌های ما نیز در آینده نزدیک آزاد بشوند».

 

پیش از این نیز «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه ضمن استقبال از حصول توافق مبادله زندانی بین رژیم صهیونیستی و حماس، گفت این اقدام امیدها برای کاهش احتمالی تنش در منطقه را زنده نگه داشت.

 

بعد از گذشت ۴۷ روز از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط جنبش مقاومت اسلامی «حماس» علیه رژیم صهیونیستی و شکست میدانی ارتش اشغالگران در حمله زمینی به نوار غزه، کابینه رژیم موقت به پذیرش توافق آتش‌بس با میانجی‌گری‌های دولت قطر و مصر متوسل شد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر