نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

روسیه خواستار آتش‌بس دائمی در غزه شد

روسیه خواستار آتش‌بس دائمی در غزه شد سفیر فدراسیون روسیه در فلسطین اشغالی ضمن اشاره به حمایت روسیه از وقفه بشردوستانه‌ای که در نوار غزه برقرار شده، اما گفت که مسکو خواستار دائمی‌شدن این آتش‌بس است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۳ - ۰۶ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 27
کد خبر: ۲۱۵۶۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، «آناتولی ویکتوروف» سفیر فدراسیون روسیه در فلسطین اشغالی امروز (دوشنبه) بار دیگر موضع مسکو در حمایت از آتش‌بس دائمی در نوار غزه را تکرار کرد.

 

ویکتوروف در مصاحبه با شبکه «روسیا۲۴» ضمن اشاره به حمایت روسیه از وقفه بشردوستانه‌ای که در نوار غزه برقرار شده، اما گفت که مسکو خواستار دائمی‌شدن این آتش‌بس است.

 

وی در این‌باره توضیح داد: «درمورد آتش‌بس [موقت]، ما از آن استقبال می‌کنیم. البته این چیزی نیست که در این شرایط لازم است. ما طبیعتاً طرفدار توقف کامل خصومت‌ها، ایجاد وقفه‌های بشردوستانه، حل فوری همه مسائل بشردوستانه و ایجاد شرایط برای یک گفتگوی سیاسی تمام عیار هستیم».

 

این دیپلمات روس در ادامه این مصاحبه ابراز امیدواری کرد که دیگر اتباع روسی حاضر در نوار غزه نیز بتوانند سریعتر این منطقه را ترک کنند.

 

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، ویکتوروف با اشاره به خروج تعداد زیادی از اتباع روس از نوار غزه در جریان جنگ، اظهار داشت: «امید است که دیگر بازداشتی‌های ما نیز در آینده نزدیک آزاد بشوند».

 

پیش از این نیز «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه ضمن استقبال از حصول توافق مبادله زندانی بین رژیم صهیونیستی و حماس، گفت این اقدام امیدها برای کاهش احتمالی تنش در منطقه را زنده نگه داشت.

 

بعد از گذشت ۴۷ روز از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط جنبش مقاومت اسلامی «حماس» علیه رژیم صهیونیستی و شکست میدانی ارتش اشغالگران در حمله زمینی به نوار غزه، کابینه رژیم موقت به پذیرش توافق آتش‌بس با میانجی‌گری‌های دولت قطر و مصر متوسل شد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار