عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

تنش در ارتش اسرائیل بالا گرفت

یک رسانه اسرائیلی خبر داد در پی عقب‌نشینی نظامیان ارتش اسرائیل از یک نبرد در غزه، دو افسر برکنار شده‌اند که این اقدام با اعتراض دیگر نظامیان مواجه شده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۱ - ۰۶ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 27
کد خبر: ۲۱۵۶۰۷

به گزارش راهبرد معاصر. روزنامه «یدیعوت آحارانوت»، چاپ فلسطین اشغالی امروز (شش آذر) از بحران در نیروی زمینی ارتش اسرائیل خبر داد و نوشت که نیمی که از نیروهای یک گروهان نظامی مستقر در غزه بعد از برکناری دو افسر نظامی، از ادامه خدمت انصراف داده‌اند.

 

به نوشته این روزنامه، در اوج نبرد زمینی در غزه، نیروهای یک گروهان ارتش اسرائیل برای مقابله با نیروهای حماس که کمین کرده بودند، وارد عمل شدند، اما هیچ حمایت آتش‌باری با توپخانه از آن‌ها صورت نگرفت و همین کار باعث شد که آن‌ها در حالی که در میان حجم آتش رزمندگان حماس گرفتار شده بودند، از منطقه نبرد عقب‌نشینی کنند.

 

طبق این گزارش، پس از عقب‌نشینی نظامیان، مقامات ارتش، فرمانده تیپ و معاون او را برکنار کردند که این اقدام با موجی از اعتراض در میان دیگر اعضای این گروهان همراه شد و سپس نیمی از آن‌ها تصمیم گرفتند که در محل خدمت خود حاضر نشوند.

 

با این حال مقامات نظامی مدعی شده‌اند که نیروهایی از دیگر واحدها برای پر کردن خلأ ایجاد شده جذب شده‌اند.

 

ورود زمینی ارتش اسرائیل به داخل غزه در ۲۸ اکتبر (۶ آبان) در حالی صورت گرفت که پیش از آن برخی فرماندهان نظامی در خصوص عدم آمادگی نظامیان اسرائیلی برای ورود به نبرد زمینی و شهری هشدار داده بودند؛ از جمله «اسحاق بریک» از فرماندهان میان رده ارتش اسرائیل پنج روز قبل از آغاز عملیات زمینی در سخنانی در خصوص ورود نیروهای زمینی ارتش اشغالگر به غزه هشدار داد و گفت که ارتش آماده این کار نیست.

 

«موشه یعالون» وزیر جنگ و رئیس ستاد سابق ارتش اسرائیل نیز روز گذشته، به روزنامه یدیعوت آحارونوت گفت: «دولتی که به اسموتریچ و بن گویر وابسته است، نمی‌تواند ما را از بحران خارج کند. با حضور گانتز، کمی عقل برای تصمیم‌گیری را وارد کابینه کردند، اما کافی نیست»./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده