ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

رسانه‌های صهیونیستی: یحیی سنوار در غزه با اسرای اسرائیلی دیدار کرده است

رسانه‌های صهیونیستی: یحیی سنوار در غزه با اسرای اسرائیلی دیدار کرده است رسانه‌های صهیونیستی دوشنبه شب به نقل از یکی از اسرا گزارش دادند، یحیی سنوار رئیس حماس در غزه با اسرای صهیونیستی دیدار و گفتگو کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۶ - ۰۶ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 27
کد خبر: ۲۱۵۶۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه عبری زبان هاآرتص گزارش داد، یحیی سنوار رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در غزه با اسرای صهیونیستی دیدار و با آن‌ها به زبان عبری صحبت کرده است.

کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد، یکی از زنان اسیر صهیونیست به خانواده اش گفته در روز‌های نخست اسارت، زمانی که در یک تونل نگهداری می‌شدند، شخصی به دیدارشان آمده که یحیی سنوار رهبر حماس در غزه بوده و به آن‌ها گفته نگران نباشید، هیچ آسیبی به آنان نخواهد رسید و در یکی از امن‌ترین مکان‌ها هستند.

پیش‌تر نیز اسرای صهیونیستی که در طول آتش بس موقت آزاد شده بودند، از رفتار مناسب و خوب نیرو‌های مقاومت فلسطین در غزه خبر داده بودند.

همچنین یکی از اعضای ارشد حماس اعلام کرده بود که طی روز‌های پیش از آتش بس یحیی سنوار به صورت مداوم با رهبران حماس در خارج در تماس بوده است.

این در حالی است که رسانه‌های صهیونیستی به نقل از مقامات این رژیم مدعی شده بودند که در حملات به غزه ارتباط رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس در غزه با محیط بیرون قطع شده است.

آتش‌بس چهار روزه بین رژیم صهیونیستی و جنبش مقاومت حماس در نوار غزه که از ساعت ۷ صبح جمعه (به وقت محلی) آغاز شده است، برای ۲ روز دیگر تمدید شد.

 گروه‌های مقاومت فلسطین روز شنبه ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳ عملیات غافلگیر کننده‌ای با نام «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اشغالگر قدس آغاز کردند و این رژیم برای تلافی و جبران شکست خود و توقف عملیات گروه‌های مقاومت، تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بست و منطقه را بمباران کرد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار