خودداری آمریکا و انگلیس از امضای بیانیه نشست هوش مصنوعی اعلام آمادگی زلنسکی برای مبادله مناطق با روسیه مخالفت عربستان با اظهارات افراطی رژیم اسرائیل در مورد کوچ اجباری نتانیاهو رسماً مذاکرات مرحله دوم توافق غزه را متوقف کرد نامه ایران به شورای امنیت در پی تهدیدات ترامپ موافقت کابینه اسرائیل با طرح ترامپ در مورد غزه روسیه: ترکیه آماده حل‌وفصل بحران اوکراین است پنتاگون: ترامپ انتظار توافق صلح سریع در اوکراین را دارد ترامپ: اگر مصر و اردن طرح من درباره اسکان فلسطینیان را نپذیرند، کمک‌های به این دو کشور را متوقف می‌کنم پیام تبریک رهبر کره شمالی به رئیس‌جمهور ایران گفت‌وگوی سران آمریکا و استرالیا درباره چین ترودو: کانادا به شدت به تعرفه‌های آمریکا پاسخ می‌دهد الاعرجی: تاکنون ۱۲ هزار عراقی از اردوگاه الهول منتقل شده‌اند لغو محدودیت ورود کالا‌های سوریه به ترکیه الجولانی: طرح ترامپ درباره غزه عاقلانه نیست / هیچ قدرتی نمی‌تواند مردم فلسطین را مجبور به ترک سرزمینشان کند

ایا احتمال دیدار ترامپ و روحانی در نیویورک وجود دارد؟

سخنگوی نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد گزارش منتشرشده در یک رسانه درباره احتمال دیدار روسای جمهور ایران و آمریکا را «خبر جعلی» توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۶ - ۱۵ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 06
کد خبر: ۲۱۵۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، «علیرضا میریوسفی»، سخنگوی نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل گزارش‌های رسانه‌ای درباره احتمال دیدار «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا و «حسن روحانی»، رئیس‌جمهور ایران در حاشیه نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک را رد کرد.

 

پیش از این خبرگزاری «کیودو» ژاپن به نقل از یک منبع آگاه در دولت آمریکا ادعا کرده بود واشنگتن پیشنهادی را برای دیدار میان روحانی و ترامپ در حاشیه نشست مذکور مطرح کرده است.

 

علیرضا میریوسفی درباره گزارش «کیودو» گفت: «این خبر جعلی است. ما چنین درخواستی دریافت نکرده‌ایم و احتمالی برای دیدار میان دو رئیس‌جمهور در نشست مجمع عمومی سازمان ملل وجود ندارد.»

 

ترامپ در روزهای گذشته چندین بار گفته که قصد کاستن از تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی ایران را ندارد.

 

دولت آمریکا در روزهای گذشته چندین دور تحریم جدید علیه ایران وضع کرده است. خزانه‌داری آمریکا در یکی از این تحریم‌ها ۱۶ شرکت، ۱۰ فرد و ۱۱ نفت‌کش را به فهرست تحریم‌ها علیه ایران اضافه کرده است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر