دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

شهادت ۲ فلسطینی در حمله اشغالگران به کرانه باختری

نظامیان صهیونیست در حملات هماهنگ و برنامه ریزی شده به کرانه باختری ۲ شهروند فلسطینی را به ضرب گلوله به شهادت رسانده و چند تن دیگر را زخمی کردند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۱ - ۰۷ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 28
کد خبر: ۲۱۵۷۳۰

به گزارش راهبرد معاصر، عناصر ارتش رژیم صهیونیستی به منطقه بیتونیا واقع در غرب رام الله حمله کردند. این حمله اشغالگران صهیونیست در حالی صورت گرفت که خانواده‌های اسرای فلسطینی در این منطقه منتظر رسیدن اتوبوس‌های حامل این اسرا بودند.

 

نظامیان صهیونیست همچنین به منطقه بیت فوریک واقع در شرق نابلس حمله کردند.

 

رسانه‌های فلسطینی گزارش دادند که دست کم چهار فلسطینی به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست در جریان یورش به اردوگاه الدهیشه واقع در بیت لحم زخمی شدند.

 

همچنین ساعتی قبل جوان فلسطینی به نام مالک البرغوثی که به شدت در جریان یورش نظامیان صهیونیست به روستای کفرعین واقع در غرب رام الله زخمی شده بود به شهادت رسید.

 

وزارت بهداشت فلسطین نیز از شهادت یک فلسطینی دیگر به ضرب گلوله نظامیان صهیونیست در منطقه بیتونیا واقع در غرب رام الله خبر داد.

 

خبرنگار الجزیره نیز گزارش داد که اشغالگران صهیونیست به سمت فلسطینی‌هایی که در اطراف زندان عوفر تجمع کرده و منتظر آزادی اسرای فلسطینی بودند گاز اشک آور شلیک کردند.

 

اشغالگران صهیونیست منزل خانواده شهید داوود فایز در اردوگاه دیرعمار واقع در غرب رام الله را نیز منفجر کردند.

 

پیش از این مسئول اطلاع رسانی باشگاه اسرای فلسطین تاکید کرده بود: رژیم اشغالگر در مدت چهار روز آتش بس اعلامی تاکنون، اقدام به بازداشت ۲۶۰ فلسطینی در کرانه باختری کرده است.

 

وی با اشاره به بازداشت گسترده فلسطینی‌ها در کرانه باختری طی آتش بس مذکور افزود: این اقدام اشغالگران در چارچوب حمله به شهرها و روستاهای فلسطین و تخریب و تجاوز به املاک و دارایی‌های فلسطینی‌ها انجام می‌گیرد.

 

مسئول اطلاع رسانی این نهاد غیر دولتی فلسطینی تصریح کرد: رژیم صهیونیستی از زمان آغاز عملیات طوفان الاقصی در هفتم اکتبر گذشته تاکنون ۳۲۶۰ فلسطینی را در کرانه باختری بازداشت کرده است./ مهر

ارسال نظر