انتقال ۲۹۲ زندانی افغانستانی از ایران نحوه انصراف از صندوق ذخیره فرهنگیان برنامه زمانی کنکور فرهنگیان ۱۴۰۵ از ثبت‌نام تا اعلام نتایج‌نهایی آزادراه تهران–شمال قفل شد / جزئیات محدودیت‌های ترافیکی  هوای تهران ۳ درجه سرد می‌شود/ احتمال بارش باران در ارتفاعات مرگ حیوان غول‌پیکر باغ وحش «سن‌دیگو» در ۱۴۱ سالگی + عکس اعلام جرم دادستانی تهران علیه نماینده سابق مجلس به‌دلیل اظهارات کذب مدارس و ادارات کدام استان‌ها چهارشنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ تعطیل یا دورکار شدند؟ تازه‌ترین جزئیات گم شدن دو دختر آبادانی/ دادستان: اقدامات قضایی و پلیسی ادامه دارد ساعت کاری ادارات آذربایجان غربی تا پایان سال تغییر کرد اصفهان فردا چهارشنبه ۵ آذر تعطیل شد اطلاعیه مهم درباره فعالیت دفاتر اسناد رسمی تهران در ۵ آذر ۱۴۰۴ مدارس اردبیل و همدان چهارشنبه ۵ آذر تعطیل شد علت قطع بیمه تکمیلی بازنشستگان اعلام شد تهران تا آخر هفته تعطیل شد سیگنال، تلگرام و واتساپ هک شد

سهم ناچیز دانش آموزان در آلودگی هوای تهران

مدیرکل محیط زیست استان تهران گفت: حمل و نقل و تردد دانش آموزان در سطح استان تهران در حدود 100 هزار خودرو است که 18 درصد در آلودگی هوا سهم دارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۰ - ۰۷ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 28
کد خبر: ۲۱۵۷۸۶

به گزارش راهبرد معاصر، علیرضا مزینانی مدیرکل محیط زیست استان تهران درباره مسؤولیت مدیریت شهری و آلودگی هوای تهران گفت: ما از نظر قوانین مشکلی نداریم و قانون هوای پاک وظایف همه دستگاه‌ها را مشخص کرده است.

 

وی به نقش عوامل طبیعی و انسانی در آلودگی هوای تهران اشاره کرد و افزود: ما به دلیل موقعیت جغرافیایی استان تهران و به دلیل حجم بارگذاری بیش از حد در این استان، یک وضعیت خاصی داریم به طوریکه به محض وارونگی و پایداری و سکون هوا، درگیر آلودگی هوا می‌شویم.

 

مدیرکل محیط زیست استان تهران مصرف بالای سوخت، تردد وسایل حمل و نقل بیش از اندازه و فرسوده و بارگذاری انواع صنایع مختلف در استان تهران را در آلودگی هوای تهران موثر خواند و گفت: حمل و نقل و تردد دانش آموزان در سطح استان تهران حدود ۱۰۰ هزار خودرو است که ۱۸ درصد در آلودگی هوا سهم دارد.

 

مزینانی با بیان اینکه وزن دستگاه‌ها و منابع ساکن و متحرک در آلودگی کلانشهر تهران روز یکشنبه در کارگروه اصلی آلودگی هوا بررسی شد اظهار کرد: ما هم صورت جلسه مشخصی داریم و هم اقدامات مشخص شده است و فقط لازم است که همه دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها همت و اراده به خرج دهند.

 

این مقام مسؤول سهم منابع ساکن در آلودگی هوا را ۴۰ درصد اعلام کرد و گفت: سهم منابع متحرک شامل خودروهای سواری، اتوبوس‌ها، کامیون‌ها، موتورسیکلت‌ها و تاکسی و مینی‌بوس و وانت‌ها در آلودگی هوا بسیار زیاد است.

 

وی استفاده از خودرو و موتورسیکلت‌های برقی در تهران را یک راهکار مهم و موثر برای کاهش آلودگی هوا مطرح کرد.

 

این مصاحبه امروز سه‌شنبه، ۷ آذر، با برنامه «صبح و گفتگو» رادیو گفت وگو درباره مسؤولیت مدیریت شهری و آلودگی هوای تهران انجام گرفت./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار