واردات و عرضه گوشت تازه با ارز مبادله‌ای شروع شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ / دلار به ۱۱۴ هزار تومان باز می‌گردد؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴ / رکورد تاریخی قیمت طلا و سکه در ایران بانک مرکزی حمایت از تجار خسارت‌دیده در بندر شهید رجایی را اعلام کرد نتایج قرعه‌کشی ایران‌خودرو به زودی اعلام می‌شود/ منتخبان پیامک دریافت می‌کنند بازنشستگی مادران شاغل/ همه آنچه باید درباره شرایط و جدول جدید بدانید بانک مرکزی: پیش فروش سکه ادامه دارد/ پاسخ به تقاضای مردم و بازار قیمت طلا امروز ۱۶ مهرماه ۱۴۰۴ قیمت سکه‌های پیش‌فروش بانک مرکزی اعلام شد اعلام نتایج پنجمین مرحله پیش فروش سکه بانک مرکزی/ تخصیص ۶۵۰ هزار قطعه سکه در مرکز مبادله ایران طلا در آستانه رکوردشکنی تاریخی ۴۰۰۰ دلار نرخ جدید بنگاه‌های املاک اعلام شد + جزئیات کامل جزئیات قانون جدید بازنشستگی ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴ پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۱۶ مهر ۱۴۰۴

وزیر صمت: قیمت اتوبوس‌های برقی تولید داخل قابل رقابت با مدل خارجی است

وزیر صمت گفت: قیمت تمام‌شده اتوبوس‌‌های برقی داخلی حتما رقابتی خواهد بود و ارزان‌تر از نوع چینی است، اما باید تیراژ را افزایش دهیم تا به حداقل قیمت برسیم‌، لذا به مشتریان و شهرداران مختلف می‌گویم که این محصول به صورت رقابتی و کیفیت بالا عرضه خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۷ - ۰۷ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 28
کد خبر: ۲۱۵۷۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، عباس علی‌آبادی امروز در حاشیه‌ افتتاح نخستین خط تولید انبوه اتوبوس برقی در کشور، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به مسائل زیست‌محیطی و آلودگی هوا، ما امروز ناچار هستیم به سمت برقی‌سازی خودروها حرکت کنیم.

 

وزیر صنعت،‌ معدن و تجارت ‌بیان کرد: ما با دنیا در این زمینه همگام شده‌ایم، ‌ضمن اینکه سرریز فناوری این کار می‌تواند در سایر صنایع اثر خود را بگذارد و محرکت مشاغل بسیار زیادی خواهد بود، البته ما در اینجا متوقف نمی‌شویم و به سمت هوشمند کردن خودروها پیش می‌رویم و امیدواریم مردم ما به زودی شاهد اتوبوس‌های خودران باشند، اتوبوس‌هایی که از سطح بالایی از هوشمندی برخوردار هستند.

 

علی‌آبادی در تشریح اختلاف قیمت اتوبوس برقی داخلی با اتوبوس‌های وارداتی از چین گفت: ما در تولید اتوبوس‌های برقی داخلی مزیت‌های بسیاری داریم از جمله اینکه با این تولید شغل ایجاد خواهیم کرد، ضمن اینکه معتقد هستیم قیمت تمام‌شده خودروهای داخلی حتما رقابتی خواهد بود و حتما ارزان‌تر است اما باید تیراژ را افزایش دهیم تا به حداقل قیمت برسیم‌، لذا به مشتریان و شهرداران مختلف می‌گویم که این محصول به صورت رقابتی عرضه خواهد شد و کیفی خواهد بود.

 

وزیر صنعت،‌ معدن و تجارت ‌بیان کرد: ما به سمت صنعت هوشمند صادرات‌گرا هستیم‌ بنابراین باید در این زمینه رقابت‌پذیر باشیم.

 

وی در پاسخ به این سؤال که با توجه به تولید اتوبوس برقی باز هم واردات از چین ادامه خواهد یافت؟ گفت: ما باید ناترازی را از بین ببریم تا زمانی که تقاضا در تولید تأمین نشود، ما اجازه واردات‌ می‌دهیم البته تا جایی که ارزش رقابتی برای کشور داشته باشد واردات مجاز است و واردات نیز بر اساس قانون و مقرراتی است که کشور برای آن تعیین می‌کند‌، لذا من اطمینان می‌دهم مشکلی از جهت تأمین نخواهیم داشت.

 

علی‌آبادی اظهار داشت: تمرکز ما روی نوآوری است و باید محصولات متعلق به خودمان را تولید کنیم و بعد از آن اولویت ما رفع گلوگاه‌ها است./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار