امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

ورود ۵۰ دستگاه اتوبوس برقی به ایران

ورود ۵۰ دستگاه اتوبوس برقی به ایران مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از رسیدن کشتی حامل ۵۰ دستگاه اتوبوس برقی جدید به بندرعباس خبر داد و افزود: اتوبوس‌های برقی به محض رسیدن به تهران وارد خطوط اتوبوسرانی تهران می شوند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۷ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 30
کد خبر: ۲۷۹۴۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد قیومی در تشریح ورود اتوبوس‌های برقی جدید به کشور گفت: کشتی حامل اتوبوس‌های جدید برقی به بندرعباس رسیده و روند تخلیه آن در حال انجام است.پیشتر 101 دستگاه اتوبوس جدید به بندرعباس رسیده بود و با 50 دستگاه جدید به 151 دستگاه رسید.

وی با اشاره به انتقال تدریجی این ناوگان به پایتخت افزود: در مجموع 151 دستگاه اتوبوس برقی به کشور رسیده که قرار است ظرف هفته‌های آینده از بندرعباس به تهران منتقل شود.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران تاکید کرد: تمامی اتوبوس‌های برقی جدید به محض رسیدن به تهران وارد ناوگان خواهند شد و برای خدمت رسانی به شهروندان فعال خواهند شد./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار