سنتکام مدعی کشته شدن یکی از رهبران داعش در سوریه شد پایان دادگاه نتانیاهو بعد از ۹۸ جلسه سخنگوی هیئت مذاکره کننده در واکنش به ادعا‌های روبیو: صلح واقعی با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود روبیو: یادداشت تفاهم با ایران ظرف ۶۰ روز اجرا خواهد شد قالیباف: کشور‌های غرب آسیا و اسلامی باید نظم جدیدی را متکی بر ظرفیت‌ها، منابع و مردم خود بنا کنند عراقچی همتای عربستانی خود را در جریان آخرین روند مذاکرات، پیشرفت‌های حاصل‌شده در اجرای تفاهمات قرار داد آمریکا فعالیت سفارت خود در کویت را از سر گرفت قالیباف با علی‌اف دیدار کرد ترامپ: ایران خبر داد که از تنگه هرمز عوارض نمی‌گیرد ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد

سی ان ان: ۹۸ درصد زندانیانِ فلسطینیِ آزاد شده هیچ اتهامی نداشتند

سی ان ان: ۹۸ درصد زندانیانِ فلسطینیِ آزاد شده هیچ اتهامی نداشتند 98 درصد زندانیان فلسطینی که طی 5 روز گذشته و طبق توافق آتش بس از زندانهای اسرائیل آزاد شده‌اند هیچ گونه اتهامی نداشته و هرگز محاکمه نشده بودند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۸ - ۰۷ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 28
کد خبر: ۲۱۵۷۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، طبق آمار گروههای حقوق بشری، بسیاری از زندانیان فلسطینی که توسط اسرائیل طی سالهای اخیر بازداشت شده‌اند بدون اتهام، محاکمه و طی شدن روند قانونی در زندان به سر می‌برند.

 

«نود و هشت درصد بدون اتهام مشخص یا محاکمه»، این توصیفی است که شبکه خبری سی‌ان‌ان از زندانیان فلسطین آزاد شده در جریان تبادل اسرا بین مقاومت فلسطین و رژیم اسرائیل ارائه داده است.

 

از ابتدای برقراری آتش بس در غزه تا امروز که پنج روز می‌گذرد رژیم صهیونیستی 150 فلسطینی را در قبال 69 اسرائیلی آزاد کرده است. از این تعداد 119 زندانی فلسطینی کودک و 31 نفر از آنها زن هستند.

 

بنا به اعلام باشگاه زندانی فلسطینی و همچنین آمارهای مقامات اسرائیلی، 33 زندانی فلسطینی روز دوشنبه آزاد شدند که 30 نفر از آنها کودک و زیر 18 سال سن داشتند.

 

جسیکا مونتل مدیر اجرایی هاموکد که مرتباً ارقام ارائه شده توسط مقامات زندان‌های اسرائیل را جمع آوری می‌کند درباره «بازداشت اداری» (بازداشت بدون اتهام و محاکمه) می‌گوید: بازداشت اداری باید یک اقدام استثنایی باشد، اما اسرائیل از این بازداشت بدون محاکمه استفاده می‌کند. این باید متوقف شود. اگر اسرائیل نتواند آن‌ها را محاکمه کند، باید همه بازداشت شدگان اداری را آزاد کند.

 

به گفته گروههای حقوق بشری، تا آغاز ماه اکتبر 2023 میلادی بیش از 1200 فلسطینی توسط رژیم صهیونیستی بازداشت و در زندان به سر می‌بردند که بیشترین آمار در سه دهه گذشته محسوب می‌شود. این درحالیست که بعد از عملیات طوفان الاقصی در روز هفتم اکتبر شمار بازداشتیهای فلسطینی به ویژه در کرانه باختری و بیت المقدس شدیدا افزایش یافته و تنها در ماه اکتبر 2070 نفر بازداشت شده‌اند.

 

اسرائیل اغلب، فلسطینی‌ها را در بازداشت اداری قرار می‌دهد، رویه‌ای که به گفته کارشناسان غیرقانونی است و طی آن یک زندانی از اتهامات علیه خود بی‌اطلاع است و پرونده آنها مشمول هیچ روند قانونی نمی‌شود./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار