دیدار اژه‌ای با مدیران رسانه‌ها؛ فراخوان اصلاح قانون مطبوعات؛ چند نقد جدی به قوه قضائیه اختلال در اینترنت برخی کاربران از ساعاتی پیش/ علت چیست؟ پیش بینی کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور/ احتمال بارش رگباری و پراکنده در نقاط مختلف وزیر بهداشت: امسال شش هزار تخت بیمارستانی افتتاح می‌شود انهدام ۸۱۶ باند تهیه و توزیع مواد مخدر در سال جاری اتصال برخط سازمان تأمین اجتماعی به دفاتر ثبت اسناد و املاک کشور اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد

رکود در بازار سرمایه‌گذاری در استارت آپ‌های اروپایی

پیش بینی می شود سرمایه گذاری در استارت آپ های فناوری اروپایی در ۲۰۲۳ میلادی ۵۵ درصد نسبت به ۲۰۲۱ میلادی کاهش یابد و به ۴۵ میلیارد دلار برسد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۳ - ۰۷ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 28
کد خبر: ۲۱۵۸۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، طبق گزارش شرکت سرمایه گذاری «آتومیکو» پیش بینی می شود کل مبلغ سرمایه گذاری شده در استارت آپ های فناوری اروپا در سال ۲۰۲۳ میلادی به ۴۵ میلیارد دلار کاهش یابد. این رقم ۵۵ درصد کمتر از سال ۲۰۲۱ میلادی است. در آن زمان میزان سرمایه گذاری در استارت آپ های مذکور برای نخستین بار از ۱۰۰ میلیارد دلار گذشت.

 

براساس گزارش مذکور، دلیل این کاهش تاخیر شرکت های قدیمی تر برای جمع آوری سرمایه و همچنین کندتر شدن سرعت موضع گیری سرمایه گذاران است. میزان سرمایه گذاری در استارت آپ های اروپایی در ۲۰۲۲ میلادی ۸۲ میلیارد دلار بود.

 

تام وهمیر یکی از شرکای آتومیکو در این باره می گوید: ارزش برخی از استارت آپ هایی که در ۲۰۲۱ و اوایل ۲۰۲۲ میلادی سرمایه زیادی جمع آوری کردند، به چند میلیارد رسید. اما اکنون ارزش آنها به کمتر از یک میلیارد دلار رسیده است. من پیش بینی می کنم در سال آینده تعداد بیشتری از استارت آپ ها دچار همین سرنوشت شوند. آنها باید برای بقای خود در ۲۰۲۴ یا ۲۰۲۵ به بازار برگردند.

 

طی یک بازه ۵ ساله بین ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۲ میلادی در کل ۲۵۷ شرکت فناوری اروپایی به ارزش چند میلیارد دلاری رسیدند. در بازه ۲۰۲۱ و۲۰۲۲ میلادی نیز بیش از ۱۵۰ شرکت به این ارزش دست یافتند.

 

اما با توجه به تمام آنچه گفته شد باید اشاره کرد سرمایه گذاری اروپا در مقایسه ۲۰۲۰ میلادی هنوز ۱۸ درصد بیشتر است. میزان سرمایه گذاری در استارت آپ های فناوری در اروپا در مقایسه با آمریکا، چین و دیگر کشورهای منطقه در مسیری قرار دارد که در نهایت تغییری نخواهد کرد یا کمتر از آمار ۲۰۲۰ میلادی خواهد بود.

 

شرکت آتومیکو پیش بینی می کند استارت آپ هایی که در مراحل اولیه فعالیت هستند در ۵ سال آینده از ۴۱ به ۶۶ هزار مورد ارتقا می یابند./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار