اپ استور و گوگل پلی در دسترس قرار گرفتند خطر بازگشت یک بیماری در کشور‌های اروپایی مدارس تهران فردا چهارشنبه تعطیل شد؟ تفاوت کلیرشدن آسمان با نوتام چیست؟ بارش برف و باران در تهران از فردا/ وزش باد و کاهش دما تا ۱۱ درجه نحوه فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری چهارشنبه ۸ بهمن مدارس تهران فردا چهارشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۴ تعطیل است؟ تماس تلفنی خارج به داخل ایران وصل شد رقم افزایش حقوق معلمان در هر رتبه چقدر است؟ فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری برای ۷ بهمن اعلام شد کشف ۱۷ شمش طلا به ارزش ۳۶۰ میلیارد تومان در کردستان / ۲ نفر بازداشت شد دادستان: حتی یک پیامک در اغتشاشات قابل اغماض نیست؛ برخورد قاطع با عوامل ناامنی زمان اعلام نتایج نهایی آزمون دکتری علوم پزشکی برخی مدارس استان اردبیل روز دوشنبه تعطیل شد مدارس سمیرم غیرحضوری شد؛ آغاز فعالیت مدارس دهاقان با تأخیر ۲ ساعته محصولات آرایشی گران قیمت واقعاً مؤثرترند؟ / پوست را زیاد دستکاری نکنید

خبر مهم درباره حقوق کارمندان و بازنشستگان

عضو هیئت‌رئیسه مجلس با اشاره به انتقاد‌ها از پیشنهاد افزایش ۱۸ درصدی حقوق‌ها در لایحه بودجه ۱۴۰۳ گفت: باید افزایش حقوق‌ها به‌صورت نقدی یا غیرنقدی هماهنگ با جریان هزینه‌ها باشد که نظر نمایندگان مجلس نیز هست.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۹ - ۰۷ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 28
کد خبر: ۲۱۵۸۴۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ مجتبی یوسفی درباره تصمیمات اخیر مبنی بر معافیت مالیاتی حقوق و دستمزد اظهار کرد: هنوز بودجه رسماً تقدیم مجلس نشده و یکشنبه هفته آینده با حضور رئیس‌جمهور لایحه بودجه رسماً تقدیم مجلس می‌شود.

وی افزود: بودجه ۱۴۰۳ نسبت به سال‌های گذشته ۲ مرحله‌ای بررسی می‌شود و دو مرحله‌ای نیز تقدیم مجلس می‌شود.

یوسفی ادامه داد: هنوز هیچ عددی قطعی نشده؛ چون هنوز لایحه بودجه ۱۴۰۳ به مجلس تقدیم نشده است و صحبت‌های مطرح شده نیز غیررسمی است؛ ولی بدین معنا نیست که واقعیت ندارد؛ بلکه لایحه باید تقدیم شود و بعدا مصوبات یکی یکی به گوش مردم می‌رسد. افزایش ۱۸ درصدی حقوق کارکنان دولت نیز به صحبت‌های غیررسمی از سوی دولت و برخی مطلعان می‌پردازد.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: چند نکته را به‌صورت غیررسمی شنیده‌ایم و پیشنهاد دولت مبنی بر افزایش ۱۸ درصدی بوده و حداقل معافیت مالیتی نیز ۱۰ میلیون تومان است که سالی ۱۲۰ میلیون تومان می‌باشد.

یوسفی اضافه کرد: این مسئله در لایحه پیشنهادی دولت به‌صورت غیررسمی آمده است که باید وارد فرایند تقدیم لایحه به مجلس شود و گزارش در کمیسیون تلفیق آماده گردد و رسماً اعلام شود که نظر مجلس چیست.

وی خاطرنشان کرد: گلایه شاغلین و بازنشستگان این است که در حال حاضر باید افزایش حقوق‌ها به‌صورت نقدی یا غیرنقدی هماهنگ با جریان هزینه‌ها برای کارمندان و بازنشستگان باشد که نظر نمایندگان مجلس نیز هست؛ ولی شخصاً معتقدم حتماً باید به معیشت کارمندان و کارگران و بازنشسته‌ها پرداخت و لایحه براین‌اساس پیش‌بینی شود. / روزنو

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار