استاندار خبر داد: جان باختن یک نفر در ناآرامی‌های اخیر در آذربایجان شرقی برگزاری جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا با سه مصوبه فرمانده نیروی دریایی ارتش: حضور ایران در اقیانوس‌ها، پیام‌آور اقتدار و اخلاق اسلامی به جهان است بازداشت ۲۰ هسته تروریستی و آشوبگر در خراسان جنوبی دستگیری ۸ عامل مسلح و متهم به آتش‌زدن مسجد و پایگاه بسیج در اسلامشهر حمله پهپادی به ساختمان سپاه در بندر عباس تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در قصر شیرین + علت و جزئیات اسلامی: درمان، سلامت و امنیت غذایی اولویت‌ سازمان انرژی اتمی ایران است تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران لاریجانی: ارتش برخی کشورهای اروپایی از این پس تروریستی محسوب می‌شود ابوترابی: ملت ایران به سپاه افتخار می‌کند آیت‌الله عبدخدایی درگذشت عراقچی: مسائل منطقه ایجاب می‌کند تا با ترکیه مشورت نزدیک داشته باشیم دستیار رهبری: دشمن آرزوهای واهی برای تقابل با موقعیت راهبردی ایران دارد دولت پیگیر وضعیت زنان بازداشت شده در اعتراضات

آیت‌الله جنتی: اجرای صحیح قانون اساسی به مطالبه عمومی تبدیل شود

دبیر شورای نگهبان گفت: ابعاد مختلف قانون اساسی باید توسط رسانه‌ها و نهادهای آموزشی به جامعه معرفی شود تا اجرای صحیح این قانون به مطالبه عمومی تبدیل گردد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۶ - ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 29
کد خبر: ۲۱۵۹۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه امروز (چهارشنبه ۸ آذر ۱۴۰۲) این شورا با اشاره به سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)، از خداوند متعال درخواست کرد تا به همه توفیق درس‌آموزی از سیره آن حضرت عطا فرماید.

 

وی در ادامه بیان کرد: حضرت زهرا (س) در دوره کوتاه زندگی‌شان الگویی متعال از زندگی فردی و اجتماعی مبتنی بر ارزش‌های الهی به یادگار گذاشتند که بارزترین وجه آن، استقامت در راه دفاع از حق بود.

 

گسترش نگاه جهانی قانون اساسی در دنیا

دبیر شورای نگهبان همچنین با اشاره به فرارسیدن سالروز تصویب قانون اساسی گفت: قانون اساسی، حاصل تلاش‌های مجاهدان مومنی است که آرمان‌شان تحقق جامعه‌ای مبتنی بر ارزش‌های الهی بود.

 

وی خاطرنشان کرد: قانون اساسی علاوه بر اینکه نحوه اداره کشور را مشخص کرده، هدف متعالی‌تر را که سعادت جامعه بشری است با تکیه بر ارزش‌های الهی دین اسلام، ترسیم کرده است.

 

آیت‌الله جنتی عنوان کرد: بخش زیادی از عداوت‌های دشمنان انقلاب اسلامی ناشی از ترس آن‌ها از نگاه جهانی قانون اساسی است. خوشبختانه نه تنها دسیسه‌های دشمنان به نتیجه نرسیده، بلکه اکنون ارزش‌هایی مانند دفاع از مظلومان و مقابله با استکبار در حال گسترش است.

 

وی در همین رابطه به اعتراضاتی که در روزهای گذشته در سراسر جهان در واکنش به جنایت‌های رژیم صهیونیستی صورت گرفت، اشاره کرد و گفت: این اعتراضات نشان‌دهنده گسترش نگاه جهانی قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی ایران است.

 

آیت‌الله جنتی در پایان تاکید کرد: ابعاد مختلف قانون اساسی باید توسط رسانه‌ها و نهادهای آموزشی به جامعه معرفی شود تا اجرای صحیح این قانون به مطالبه عمومی تبدیل گردد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار